Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Firma Pavel Hlásný so sídlom v obci Býšť okres Pardubice sa špecializuje na zemné práce a terénne úpravy. Takisto prevádzkujeme nákladnú autodopravu. Medzi naše služby patrí hĺbenie základov, bazénov, výkopy pre pokládky káblov a inžinierskych sietí, revitalizácie rybníkov, ale zvládneme oveľa viac. Práce vykonávame prevažne v regióne východné ...

Služby: - renovácia vaní akrylátovou vložkou

Maloobchod, predaj: -stavebniny, stavebný materiál. Zaisťujeme rozvoz.

Spoločnosť Keny Export-Import s.r.o. sa zaoberá maloobchodným a veľkoobchodným predajom nábytkového kovania. Kovanie na dvere, šuplíková posuvy, úchytky a všetko potrebné pre výrobu nábytku zoženiete u Kenya Export-Import s.r.o. v Havířove. Tovar je možné objednávať telefonicky, e-mailom alebo osobne na našej predajni. Veľkoobchod, ...

Vykonávame elektroinštalácie, bleskozvody, fotovoltaické elektrárne. Elektronické zabezpečovacie systémy Údržba rôznych priemyselných, poľnohospodárskych a iných objektov a strojov. LED osvetlenie.

Revízia: - elektrické zariadenie, - bleskozvody, - spotrebičov.

Rekonštrukcia: - kúpeľne - bytové jadrá - kuchyňa - byty, nebytové priestory.

Stolárstvo, zákazková výroba: -kuchyne, kuchynské linky (výber zo 40 farieb a 20 profilov dvierok) -dvere interiérové, vchodové -eurookná -nábytok -obloženie -plávajúce podlahy. Služby: -spracovanie návrhu na počítači -možnosť dodania vstavaných spotrebičov -predaj na splátky -doprava a montáž zadarmo -cnc obrábanie.

Maloobchod, predaj: -stavebné farby a laky -farba krycie, fasádne -laky lazúrovacie -náter pre kovové konštrukcie (epoxidové základné, polyuretánové vrchné). práca: -malířské -natěračské. Zastúpenie firmy SIKKENS, HEMPEL.

Revízny technik, revízia: -elektrické zariadenia -elektrické inštalácie -hromozvody. Elektrické inštalácie - návrh, realizácia.