Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Dodávka, montáž: - celosklenené konštrukcie - steny a priečky - sprchové kúty - zábradlie - dvere

Činnosť: - správa nehnuteľností - upratovacie služby - technický dozor investora.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, technický servis, poradenstvo: - lepidiel, lepidlá-lepenie a škárovanie obkladov a dlažieb - sanácia betónových konštrukcií - pokládka a sanácia poterov horných vrstiev podláh - stavebná chémia.

Práca: - zemné, výkopové - terénne úpravy.

Predaj, e-shop: - kuchynské drezy (nerezové, keramické, granitové) - kuchynské vodovodné batérie.

Služby: -architektonické -projektovanie, projekcia, projektová činnosť.

Činnosť: - geológia - hydrogeológia - hydrogeochémia - vsakovacie, hydrodynamické skúšky.

Výroba BRAMAC: - betónové strešné krytiny - betónová strešná krytina - betónová strešná škridla - strešný systém BRAMAC. Betónové strešné tašky: - Bramac Max - Bramac Max 7° - Classic STAR - Classic Protector Plus - Classic - Moravská taška - Tegalit STAR - Tegalit - Rímska taška - Reviva - Montero Keramické ...

Predaj a montáž elektronického zabezpečenia bytov, telekomunikácie, zabezpečovacie zariadenia, elektroinštalácie a televízne a satelitné rozvody.

Firma TELSTAR spol. s r.o. bola založená v roku 1993 ako montážna firma zameraná na vykonávanie montážnych prác v oblasti elektro a to ako slaboprúdu tak silnoprúdu. Počas svojej činnosti realizovala zákazky vo všetkých vyššie uvedených oblastiach viď. príloha. Firma disponuje všetkým zariadením potrebným na vykonávanie slaboprúdových aj ...

Našou hlavnou špecializáciou je výroba: - vstavané skrine s posuvnými alebo otváracími dverami - šatníky vhodné do všetkých interiérov -rodinných domov, bytov, kancelárií, hotelov. Tieto skrine sú veľmi výhodné pre maximálne využitie každého priestoru, či už sa jedná o úzku predsieň, spálňu, detskú alebo študentskú izbu, komoru alebo ...

Montáž trafostaníc: - klasických kobkových trafostaníc- vrátane stavebných a zámočníckych profesií - trafostanica stavebnicového systému - kioskové trafostanice - stožiarové a stĺpové trafostanice.

Návrhy na PC, zákazková výroba, predaj, doprava, montáž: -kuchynské linky, kuchyne, kuchyne -interiérový nábytok, nábytku: -obývacie steny, spálne, detské izby -vstavané skrine -kancelársky nábytok.

Služby: - nákladná autodoprava - zemné práce - búracie práce - stavebné práce

Výroba: - nožov - nože s parožím, outdoorové, damaškové, Nessmuk, Woodlore a kuchynské. Rukoväte sú z rôznych materiálov - ťavie kosti a jelenie paroží, exotické tvrdé dreviny ako eben či palisander a tuzemské dreviny slivka, brest, tiež je možné použiť umelé materiály ako G10, micarta, stabilizovaná šiška.

Činnosť: - pravidelné ročné kontroly prevádzkyschopnosti (revízie) zariadenia pre prirodzený odvod dymu a tepla ZOKT a na chránených únikových cestách

Návrh, predaj, realizácia: - elektrické podlahové kúrenie, vykurovacie rohože, káble, termostaty, kompletné vykurovacie systémy.

Činnosť, práca: - výstavba horúcovodov a parovodov - odovzdávacia stanica - vodoinštalatérske - kúrenárske - zemné práce, demolácia - zámočníctvo - inžinierske siete - MaR

Stavebná činnosť - výstavba priemyselných a občianskych stavieb - inžinierske siete - dopravné stavby, komunikácia.

Stolárstvo, výroba: - výroba nábytku - schodisko - altány, pergoly.

Kameníctvo: - kamenárskej práce - kosenie písma - brúsenie, čistenie teraccové a žulové pomníky - opravy, rovnanie pomníkov.

Práca: - elektroinštalatérske - rekonštrukcia bytových jadier - rekonštrukcia bytov, domov - pokládka zámkovej dlažby.

Realizácia, dodávka, montáž: - ihrisko na posilňovanie vlastnou váhou - street workoutové ihrisko.

Výroba, inštalácia: - žiarotechnika Výstavba: - pece - komíny