Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Popis firmy: dodávku a montáž sadrokartónov sadrokartónové priečky sadrokartónové podhľady podkrovné vstavby

Údržba zelene a komunikácií, ekologické nakladanie s odpadmi. Ponúkame Vám služby: - tvarovanie a redukcia stromov, kríkov a plotov - ošetrenie drevín - údržby súkromných aj verejných záhrad - starostlivosť o záhony - zimná údržba - realizácia a servis na detských ihriskách.

Firma Pavel Parízek sa zameriava na stavebné práce. Vykonáva zatepľovanie budov, nátery fasád, murárske, omietkárske a tiež štukatérske práce. Sídlo firmy nájdete v obci Slepotice, okres Pardubice. Stavebná činnosť, práca: - zatepľovanie budov - nátery fasád - omietkárske - štukatérske - murár, murárske. Kvalitné stavebné, omietkárske a ...

Ponúkame projekt, dodávku a montáž technologických zariadení na úpravu vody v plaveckých a relaxačných bazénoch av aquaparku. Montujeme potrubné rozvody a bazény v rôznych prevedeniach. Rekonštrukcia, opravy a modernizácia už starších zariadení bazénového typu s prispôsobením sa možnostiam a požiadavkám zákazníka.

Služby - projektovanie a výstavba optických a metalických sietí, meracích systémov a softvéru - metalické siete, optické siete - geodetická činnosť - inžinierska činnosť - meranie a testovanie.

Predaj, e-shop - podlahy drevené - korkové podlahy - laminátové podlahy - priemyselné podlahy - dlažby. Vzorková predajňa podláh Meister na rohu ulíc V korytoch a U trati, Praha 10 - v areáli firmy Atlant.

Požičovňa - zariadenie na prácu vo výškach - rebríky - hliníkové veže - nožnicové plošiny - kĺbové plošiny - prívesné plošiny - osvetľovače - teleskopické plošiny.

Vykonávame: - montáže nosných káblových systémov - pokládka káblov - elektroinštalačné, zámočnícke a demolačné práce.

Profesionálne a komplexné služby v oblasti silnoprúdovej elektrotechniky.

Predaj: - záťažové a kusové koberce, PVC*, plávajúce podlahy. Služby: - tapetovanie, maliarske a natieračské práce - pokladanie podlahových krytín, obšívanie.

Naše služby: - kúrenárske práce - zámočnícke práce - zváracie práce - stavebné práce - údržba bytových fondov.

Projekcia, inžiniering, montáž: - veľkokapacitné zásobníky - potrubné rozvody - oceľové konštrukcie

Vykonávame stavby rodinných domov, rekonštrukcie, opravy RD a priemyselných objektov, zatepľovanie fasád. Kompletné služby vrátane rozpočtu, návrhu, prevedenia a dodávky materiálu. Ponúkame dlhodobú tradíciu a seriózny prístup.

Montáž solárnych systémov na ohrev vody a vzduchu. Montáž malých veterných elektrární na výrobu el.energie.

Stavebná činnosť - výstavba z ekopanelov - návrhy a realizácia interiérov - montáž zemnej skrutky - predaj, montáž tieniaca technika, rolety, žalúzie.

Výroba bazénovej technológie, bazény veľkoobchod, bazénové príslušenstvo, bazénové tepelné čerpadlá, ovládanie bazénov, automatické dávkovače pre bazén, pieskové filtrácie, čerpadlá, chémia do bazéna, ohrev bazéna, protiprúdy, zakrytie, úprava vody bazénov

Realizácia, pokládka: - betónové podlahy - priemyselné podlahy - epoxidové, polyuretánové nátery/stierky - opravy škár, trhlín a výtlkov - injektáže podláh.

Práca - demolácia - búracie práce, búranie - strhávanie stropov - okopávanie omietok.

Činnosť: - stavebné práce - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - rekonštrukcia kúpeľní - murárske práce - pokládka zámkovej dlažby

V našej vzorkovej predajni podláh a dverí ponúkame kvalitné interiérové dvere aj širokú ponuku vzoriek odolných plávajúcich podláh. Špecializujeme sa na laminátové a vinylové podlahy. Vykonávame montáž a servis dverí, podlahárske práce a renovácie, vrátane súvisiacich remeselných prác. Podlahárstvo, podlahárske práce, pokládka, predaj ...

Kompletné výškové práce so špecializáciou na rizikové výrub stromov a služby pre obce a mestá. Zaistíme umývanie okien a fasád, nátery, čistenie a opravy odkvapov a zvodov, odpratávanie snehu zo striech, montáže reklám a ďalšie služby.

Dovoz, distribúcia, veľkoobchod, e-shop, servis: - elektronické bidety - digitálne toalety - sanitárny tovar

Projekčná kancelária - projektovej dokumentácie - dokumentácia pre úradné riadenie - inžinierska činnosť - autorský dozor.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - sadrokartonárske práce - elektroinštalačná práca, elektroinštalácia - montáž elektrických rozvodov - montáž elektrických spotrebičov a osvetlenie NN.