Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba, predaj: -tenkostenné sadrokartónové profily - pozdĺžne, priečne delenie za studena valcovaných plechov.

Predaj a montáž: -dvierkoviny -drôtený program -pracovné dosky -silikónové tesnenie okná, dvere -dvojbodové závory -zdravotný matrac -lamelové rošty. Výroba: -nábytok lamino všetok kancelársky, bytový, kuchynské linky -sklápacie postele -vstavané skrine na zákazku. Odborné poradenstvo, zameranie a montáž zadarmo.

Činnosť: - stolár, stolárstvo - výroba zákazkového nábytku

Výroba lepidiel a tmelov - podlahové stierky - lepidlá na podlahy, na papier, etikety a kartóny - penetračné prísady a nátery - brúsny papier na leštenie a brúsenie kovov - tmely pre sadrokartón, omietku či škárovanie prasklín.

Služby: - pokrývač - pokrývačské práce

Stavebné práce - murárske práce - maliarske práce - inštalatérske práce - zatepľovanie fasád - pokládka zámkovej dlažby.

Práca: - murárske - sadrokartonárske - obkladačské - rekonštrukcia bytových jadier.

Služby: - rekonštrukcia bytov a bytových jadier - dokončovanie stavieb - dodávka a montáž okien, dverí (drevené, plastové, hliníkové) Stolárstvo: - výroba, oprava okna, dvere - zákazková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čistenie suchým ľadom.

Činnosť: - stavebný dozor - koordinátor BOZP.

Projekcia stavieb: -zameranie skutočných stavov objektov a stavieb vrátane geodetického zamerania polohopisu a výškopisu stavby vrátane inžinierskych sietí -spracovanie návrhov, štúdií vrátane vizualizácie návrhov -kompletné spracovanie projektovej dokumentácie pre vydanie príslušných povolení, realizačný projekt, zmena stavby ...

Výroba, montáž: -pletivo pozinkované, poplastované -góly, brány -napínacie, viazacie drôty -napínače -ostnaté drôty -lesnícke pletivo -stĺpiky -oplotenie Panel Euro -špeciálne pletivá -príslušenstvo na oplotenie.

Investorsko projektová a stavebná spoločnosť

SLUŽBY: -projektovanie, projekcia elektrozariadení a inštalácie -elektromontáže MaR a technologických celkov a technológií -servis a opravy vyhradených elektrických zariadení -revízia, servis a oprava elektrického zariadenia.

Špecializovaný dodávateľ pre sortiment: - voda - kúrenie - plyn - obklady - sanita.

Služby: -stavebné práce -murárske práce -rekonštrukcia objektov, bytových jadier -omietky, dlažby, obklady, sadrokartóny

Predaj, servis, autorizovaný servis pre HONDA - motorové trávne kosačky - záhradné traktory - krovinorezy - záhradná aj stavebná technika s motormi HONDA. Zámočníctvo - autorizovaný servis HONDA motorové stroje.

Realizácia, čistenie, impregnácia: - teraco - liate teraco

Výroba, maloobchod, e-shop: -umelecké kováčske výrobky na zákazku.

Garážové a priemyselné vráta: - sekčné - posuvná - rolovacie - krídlová Vjazdové brány: - posuvné, krídlové s pohonom v stĺpiku. Stavebnicové systémy oplotenia: - široký sortiment výplní, bránok a stĺpikov. Okná pre pasívne domy, nízkoenergetické a rekonštrukcie: - plastová - plasthliníková - drevená - drevohliníková - zdvojená ...

V projekte Jesenice City ponúkame byty aj komerčné priestory. Projekt sa nachádza v obci Jesenice neďaleko Prahy. Byty sú navrhnuté pre maximálne pohodlie klientov. Komplex disponuje celkom 98 bytmi s veľkosťami od 1 + kk do 4 + kk. Jesenice predaj bytov nové byty, novostavby nízkoenergetické domy Projektu Jesenice City vám zaistíme ...

Stolárske práce: - výroba a montáž zákazkových stolárskych výrobkov . -nábytok -pergoly -ploty -vráta

Dodávame kvalitné drevené zruby a zrubové stavby. V Európe patríme k popredným v odbore a sme významný výrobca kanadských zrubov. Realizovali sme už viac ako 200 zrubových domov po celej SR. Zruby na kľúč ponúkame so zárukou 30 rokov

Popis firmy: dodávku a montáž sadrokartónov sadrokartónové priečky sadrokartónové podhľady podkrovné vstavby