Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

- Kompletné inštalatérske práce vodo-topo-plyn - Vodo-topo systémy Giacomini - Tepelná technika Viessmann - Čistenie kanalizácie - Predaj profi odevov Snickers

Práca: - maliarske - tapetárske - lakovnícke - natieračské

Predaj - trezory - poštové schránky - zámky Predaj - kovový nábytok E-shop - kovový nábytok - regály - trezory - zámky - poštové schránky, ... Predaj - regály Predaj - hliníkové rebríky

Stavebná firma: -dopravné stavby -inžinierske stavby -inžinierske siete -dlaždičské a obkladačské práce -zámočnícke práce -predaj a osadzovanie kamenných prvkov.

Výroba, predaj, montáž, servis: - plastové a hliníkové okná - rolety

Stavebná činnosť - výstavba rodinných a bytových domov na kľúč.

Služby: - architektonické a projekčné štúdio

Práca: - zámočník, zámočnícke - kováčske - pasiarske

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - spálňa - skrine

Stavebná činnosť, staviteľstvo - bytová výstavba, stavba rodinných domov na kľúč - rekonštrukcia objektov - realizácia záhradných a interiérových bazénov - murované ploty a oplotenie rodinných domov.

Stavebná firma. Výstavba, realizácia, rekonštrukcia: - rodinné domy - bytové domy, byty. Vodoinštalatérske práce. Kúrenárske práce. Elektroinštalačné práce.

výroba a montáž pergol, altánkov, terás, záhradných domčekov, prístrešku pre autá a iných drevených konštrukcií, pokládka plávajúcich podláh, pokládka zámkovej dlažby a obrubníka

Stavebná činnosť - bytová výstavba, stavba rodinných domov - priemyselná výstavba, staveby pre poľnohospodárstvo - rekonštrukcia objektov - demolačné práce.

Dodávka - železobetónové montované konštrukcie hál a skeletov Projekčná činnosť

Stavebná činnosť, výstavba: - bytová - nebytová - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - zakladanie stavieb

Služby: - stavebná projekcia - návrhy a realizáciou interiérov bytov, reštaurácií, barov, hotelov, kancelárií, výrobných aj skladových hál.

Predaj, pokládka: - podlahy drevené, laminátové - PVC

Stavebná firma: - novostavby - rekonštrukcia budov.

Stavebná činnosť - revitalizácia a rekonštrukcia panelových a nájomných domov - zateplenie objektov - murárske práce - sadrokartonárske práce - klampiarske a zámočnícke práce.

Dodávka, montáž: - zimné záhrady - bazénové haly - verandy - posuvné strechy

Stolárske a stolárske práce: -kuchynské linky a jedálne -vstupné haly a botníky -vstavané skrine a úložné priestory -spálňa a obývacie izby -komerčné priestory a kancelársky nábytok -schodiská, zábradlia a rebríky -pergoly, prístrešky a garážové státie -záhradný nábytok a detské ihriská -atypická výroba.

Projektujeme, dodávame a montujeme: Tepelné čerpadlá Pardubice Solárne systémy Vetranie s rekuperáciou Vykurovacie systémy Klimatizácia a chladenie Chrudim

Sme moderná technologická spoločnosť, ktorá patrí medzi 100 najvýznamnejších a najstabilnejších firiem v Českej republike. Špičková úroveň v oblasti kvality, spoľahlivosti, odbornosti a skúsenosti je výsledkom systematického vývoja spoločnosti od roku 1991. Odvtedy sme postupne rozširovali portfólio svojich činností vďaka vlastnému rastu ...

Predaj, montáž, servis: - brány, bránové systémy značky Hörmann.