Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Spoločnosť RH Pool sa už od roku 1996 zaoberá stavbou a rekonštrukciou bazénov. Za uplynulých 22 rokov sme postavili stovky bazénov po celej Českej republike a odmenou nám sú stovky spokojných zákazníkov. Naše dlhoročné skúsenosti, odborné aj praktické znalosti v obore sa stali základným kameňom na výrobu bazénových zastrešení českej výroby v ...

Práca: - elektromontáže - opravy elektroinštalácií - elektrorevízia. Montáž, servis: - centrálne vysávače SISTEM-AIR.

Služby: - podlahárstvo - reštaurovanie a rekonštrukcia drevených masívnych podláh

Stavebná činnosť: - generálne dodávky stavieb - zemné práce Služby: - nákladná autodoprava - autoservis Predaj: - stavebniny

Predaj, e-shop - stroje na rezanie, vŕtanie a brúsenie betónu - diamantové, rezné a brúsne kotúče - brúsky, brúsne stroje - vrtáky, vŕtačky, vŕtacie stroje.

Zámočníctvo: - výroba kľúčov - brúsenie nožov, nožníc a mlynčekov - opravy vložiek FAB - oprava dverí po páčení - výmena a montáž zámkov, mreží, zatváračov dverí Prevádzkareň: Porubská 1013/21 Ostrava - Poruba 70800. Elektronická evidencia tržieb je tu vykonávaná v bežnom režime.

Práca, remeslo: - murár - murárske - obkladačské - rekonštrukcia

Výstavba, realizácia, servis: - fotovoltaické elektrárne Predaj: - fotovoltaické panely

Stavebná činnosť: - murárske práce - výstavba, rekonštrukcia - rodinné domy - obklady, dlažby - rekonštrukcia kúpeľní

Práce, zatepľovanie, zateplenie: -budovy, fasády. Poradenstvo: -v oblasti zateplenia budov. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -materiály na pokládku obkladov a dlažieb značky KOMPAKT -materiály na zatepľovanie budov -sanačné systémy muriva a betónu -stavebná chémia, stavebné hmoty. Predaj, realizácia, pokládka, ...

Realizácia, montáž - solárna technika - solárne kolektory a panely.

Stavebná činnosť - pokrývačské a klampiarske práce - pokládka strešnej krytiny - izolačné práce, hydroizolácia spodných stavieb - tepelné izolácie rozvodov kúrenia, pary, kondenzátu, výmenníkových staníc a kotolní v priemysle.

Činnosť: - sadrokartonárske práce - rekonštrukcia bytových jadier - podkrovné vstavby - izolácia

Služby: - architekt - autorský dozor - stavebná projekcia

Výroba a montáž - technologické zariadenia - galvanické linky - čistiarne odpadových vôd. Činnosť - predúpravy povrchov - odmasťovanie - morenie - fosfátovanie - odlakovanie - sťahovanie povlakov.

Služby: - návrhy a projektovanie dopravných stavieb

Pragoflorservis skladový areál. Poskytovatelia skladovacích priestorov. PRENÁJOM/WAREHOUSING Prenájom areálu o rozlohe ccs 24.000 m2 Dlhodobý prenájom skladov Prenájom sklady Dlhodobý prenájom - sklady Prenájom skladových priestorov Dlhodobý prenájom plochy Dlhodobý prenájom kancelárie. Prenájom kancelárske priestory. Renovácia ...

Predaj: -koberce -PVC -laminátové a drevené plávajúce podlahy. Služby: -rozvoz po Prahe zadarmo -zaistenie pokládky všetkých podlahových krytín našimi odborníkmi -veľký výber v našej vzorkovni, kde vám s výberom pomôžu naši odborníci.

Praga Strašnice sa zaoberá: - strojovou a zámočníckou výrobou - montážnymi prácami - prenájmom kancelárskych, dielenských a skladovacích priestorov.

Prenajímame pracovné plošiny na automobilovom podvozku s dosahom od 19 až do 46 m pracovnej výšky! Plošinu si môžete prenajať podľa potreby na niekoľko hodín, dní, týždňov aj mesiacov, pri dlhodobom prenájme za zvýhodnenú cenu.

Projekcia, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generálne kľúče. Poradenská a konzultačná činnosť v oblasti mechanických zabezpečovacích systémov pre úrady, banky, hotely školské, zdravotné a ďalšie zariadenia.

Kúpacie vane a sprchové vaničky predaj a výroba. Výnimočné spojenie: smalt, oceľ a KALDEWEI. Jediný výrobca sanity podľa vlastnej receptúry. Dokonalá kúpeľňová kultúra Nové zmyselné farby Sanitárne farby Výroba kúpeľňových vaní, kúpeľňové vane Výroba sprchových vaničiek, sprchové vaničky Výroba vírivých vaní, vírivé systémy Vane ...

Zámočnícke práce. Nákladná doprava.

Stavebná firma: Všetky stavebné práce: -stavebná rekonštrukcia -pôdne vstavby -komplexné dodávky na kľúč.