Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Architektonický ateliér - projektové a inžinierske služby.

Architektonická, projektová a inžinierska firma. 32 pracovníkov profesií: - architekti - stavební inžinieri - inžinier statik - inžinieri: - elektro - komunikácia - terénne úpravy, sadové úpravy - plyn - zdravotná technika - vodovod, kanalizácia - čističky odpadových vôd* - konštruktéri: - statika - stavebná ...

Architektonické a inžinierske služby v investičnej výstavbe, projekty pre občiansku bytovú, priemyselnú a inžiniersku výstavbu. Stavebné projekcie.

Remeslo, výroba - stolárske práce, stolárstvo Zákazková výroba - vstavané skrine - kuchyňa - spálňa - detský nábytok - písacie stoly - pergoly

Predaj a montáž - okná drevené, plastové - dvere

Projektová činnosť vo výstavbe. Zememerická činnosť. Projektovanie a projektové práce.

Firma zaisťuje: - projektovú dokumentáciu: - občianskych, bytových a priemyselných stavieb - spracovanie urbanistických štúdií a územnoplánovacia dokumentácia - statické posudky - architektonické štúdie - komplexné alebo čiastkové inžinierske činnosti.

Projekčný ateliér. Stavebné projekcie . Spracovanie kompletné projektové dokumentácia od štúdie využitia územia po spracovanie všetkých stupňov projektu vrátane autorského dozoru na stavbe

Výroba, oprava vykurovacích telies: -pre plastikárske účely -telesá valcové, keramické -vykurovacie patróny.

Ručná výroba nožov - na bežné nosenie, pre lovcov, rybárov, trampy, bushcraft. Možnosť leptania monogramu na ostrie. Darčekové kazety na nože.

Hodinový manžel: - služby pre domácnosti, kancelárie, byty, domy aj chaty - služby pre záhradu - opravy, montáže, inštalácia všetkého druhu.

Montáže suchých stavieb, sadrokartónov.

Zaistíme prenájom a pravidelné čistenie vchodových rohoží a čistiacich zón pre obchody, kancelárie či obytné budovy. Rovnako tak pracovných odevov pre rôzne odvetvia a servis priemyselných utierok.

Výroba,predaj,montáž: -plastové okná z profilu DECEUNINCK a INTERNOVA -plastové dvere: -vchodové,posuvné,terasové,balkónové -systémy: -pre okná a dvere,zimné záhrady, fasádne a posuvné systémy -zábradlie -garážové vráta -zimné záhrady -okenné doplnky: -parapety,žalúzie,vonkajšie rolety, siete proti ...

Kovovýroba - kovoobrábanie, sústruženie. Drevovýroba - stolárske práce - drevené vráta.

Výroba, predaj, oprava, servis, montáž: - výťahy - osobné, nákladné - špeciálne výťahy - hydraulické plošiny - schodiskové plošiny.

Projektová a inžinierska činnosť vo výstavbe - vypracovanie dokumentácie pre stavebné povolenie, vykonávacia dokumentácia, pasport stavieb - vybavenie stavebného povolenia

Veľkoobchod, špecializovaný maloobchod: - podlahy - plávajúce, vinylové, drevené - krbové náradie - dvere, kovanie.

Geodetické a kartografické práce - geometrické plány, zameranie budovy, delenie pozemkov - vytyčovanie hraníc pozemkov.

Sanácia škôd po požiaroch - čistenie škôd spôsobených vodou, vysúšanie stavieb, hydroizolácia proti zemnej vlhkosti-tlaková injektáž systém Vialit, umývanie fasád a priemyselných prevádzok.

Spoločnosť SEGA JUHLAVA s.r.o. je najväčším dodávateľom garážových brán a vjazdových brán na Jihlavsku a Vysočine. Poskytuje komplexné riešenie pre garážové brány, výklopné a posuvné brány, tieniacu techniku, rolety a žalúzie. Nechajte si u nás spracovať nezáväznú ponuku. Dodávame tiež komplexné služby výroby „na kľúč“ Predávame iba kvalitný ...

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - inštalácia a servis zabezpečovacích systémov, elektronických protipožiarnych systémov - montáže dátových rozvodov. Dodávka, inštalácia a servis - osobné počítače, počítačové siete.