Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Návrhy a realizácia záhrad a parkov. Stavebné práce. Zámočnícke práce.

Služby - realizácia múzejných expozícií - realizácia výstav, výstavných a veľtržných expozícií - rekonštrukcia bytových a nebytových priestorov. Kancelária - adresa: Gorazdova 332/20, 120 00 Praha 2.

Vyrábame a dodávame: Aditíva do parafínových zmesí na vylepšenie vlastností Politúry na sviečky a výrobky z parafínu Mramorovacie politúry Farby a parfémy do voskov a pre výrobcov sviečok Farby pre enkaustiku a voskové sgrafito Sviečky - ručné výroby: máčané, plávacie, solitérne Špeciálne vosky na ochranu dreva a ďalšie…

Bytový design, zákazková výroba atypického nábytku - kuchyňa - spálňa - pracovne - dvere - schodisko.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - bytová výstavba - inžinierska a projekčná činnosť

Dodávka, montáž, servis: - solárne systémy - rekuperácia - podlahové vykurovanie - kamerové, zabezpečovacie systémy.

Služby: - statika a dynamika stavieb.

Stolárske práce. Výroba: -nábytok -kuchynská linka, dvere, atypické okná -rámy -výlohy

Veľkoobchod - autodiely, autodoplnky - náradie.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - rekonštrukcia budov - maliarske práce.

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia domov - murárske práce - montáž obkladov, dlažieb - vodo, topo, plyn.

STAVEBNÉ ZÁMOČNÍCTVO, ŽELEZÁRSTVO. Kovovýroba: -kovové, železné, oceľové výrobky: -výkladné skrine -vráta -brány -dvere -mreže. Výroba, montáže, servis: -automatické otváracie dvere -posuvné dvere.

Činnosť: - stavebné a murárske práce - rekonštrukcia - stavby na kľúč

Predaj, montáže, inštalácia, oprava, servis. - tepelné čerpadlá - solárne systémy, solárne kolektory - podlahové kúrenie - bazény a príslušenstvo. Vybavenie dotácií z programu Zelená úsporám.

Realizácia, výstavba, rekonštrukcia: - bytové stavby, novostavby - rodinné domy, rodinných domov na kľúč. Projektová činnosť v stavebníctve. Práca: - výkopové práce, výkopy - zemné práce. Montáže: - kanalizačného potrubia. Služby: - výpočty energetických strát budov - rozpočtovanie - energetickej náročnosti.

Stavebná firma. Výstavba, realizácia: - občianske stavby, rodinné domy na kľúč. Prípravné a dokončovacie stavebné práce. Realitné činnosti.

Kompletné stavebné práce. Realizácia, výstavba: - nízkoenergetické domy - strechy. Rekonštrukcia, prestavby: - podkrovné vstavby - strechy. Montáže: - sadrokartóny, sadrokartónové priečky Intalatérske práce: - rozvody vody a plynu.

Revízia povinnej kontroly kotlov na pevné palivo Buderus a Dakon. Servisné kontroly plynových a elektrických kotlov Buderus, Dakon, Protherm, Baxi, Vaillant, Immergas, Thermona, Brotje, Chaffoteaux.

Služby - internetové pripojenie - PCO pult centralizovanej ochrany - výroba a opravy elektrorozvádzačov - silnoprúdové a slaboprúdové rozvody.

Práca, montáž: - elektroinštalácia - televízne, dátové rozvody - kamerové systémy - káblové vykurovacie systémy - centrálne vysávače.

Dovoz, e-shop: - infrakúrenie radu PION