Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba, predaj: - stierky, škrabky - maliarske potreby

služby - zemné a výkopové práce - kontajnerová doprava - odvoz sutiny, zeminy.

Ekologická likvidácia gastroodpadu z reštaurácií, jedální a vývařoven.Likvidace použitých rastlinných olejov a vedenie evidencie o ekologickej likvidácii zdarma.Likvidace nebezpečných odpadov zo zdravotníctva, veterinárnych ordinácií, LDN apod.Likvidace použitých papierových plen.Likvidace VšZP III kategórie (potraviny po záručnej dobe) zo ...

Vodoinstalatérství, kúrenárstvo -Mimoškolní výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školení, vrátane lektorskej činnosti -Provozování kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Poskytovanie technických služieb -Výroba ...

sadrokartonárske práce - montáže sadrokartónu.

Stavebná činnosť - zemné práce - inžinierske siete. Prenájom stavebných strojov. Nákladná autodoprava - tuzemská doprava - pristavenie a odvoz kontajnerov. zámočnícka výroba - vráta a brány - schodisko - oceľové konštrukcie.

Stolárska výroba, stolárstvo. Dřevovýroba. Výroba a montáž interiérových dyhovaných dverí s polodrážkou aj bez polodrážky, obložkových aj rámových zárubní z tradičných i netradičných dýh. Výroba a montáž schodísk, obklady stien i stropov. Výroba vstavaných skríň a nábytku na zákazku.

Predaj, servis: - profesionálne náradie FEIN, GRIT.

predaj - drevené terasy, podlahy - záhradný nábytok - stavebné materiály a rezivo - izolácia - dvere, zárubne.

zámočnícke práce - zákazková výroba - schodisko - zábradlia - mreže - kované brány.

ateliér Železný Architektonická a projektová kancelária. Projekty rodinných domov, bytov, mestských i verejných priestorov, rekonštrukcia, vrátane pamiatkovo chránených objektov.

služby: - hydroizolácie a zatepľovanie plochých striech - vodoinštalatérske a kúrenárske práce.

Plynoservis Montáž, opravy: -plynová zariadenie -plynospotřebiče -plynové spotrebiča. inštalácia: -plyn.

Predaj, e-shop - autolaky - striekacie pištole - produkty pre lakovne. autolakovňa Rychvald - adresa: ul. Bohumínská 1553, 735 32 Rychvald - tel. 733 714 180.

Spoľahlivé elektroinštalácie v Přelouč a okolie.

Zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo, nástrojárskej práce. Zákazková výroba, montáže: - oceľové konštrukcie.

Výroba, predaj: - produkty z geopolymerního kameňa. Rezanie, tvarovanie, úpravy: - geopolymery - umelo vytvorený kameň.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - stavebného materiálu, stavebniny - stavebné železo - drevo. realizácia: - stavby. Doprava stavebných prvkov pre stavbu alebo rekonštrukciu.

služby: - spracovanie stavebných rozpočtov

Výroba: -obkladačské práce -obklady kúpeľní, kuchýň dlažba na terasách, balkónoch a iných vonkajších priestoroch -obklady schodísk - rovných aj točitýchobklady fasád.

služby - architektonická činnosť - projektovej dokumentácie.

Inštalačné práce: - vodo, topo, plyn.

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy - domáce telefóny - počítačové siete - elektroinštalačné práce.