Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Firma Haluz.cz - ing. Matěj Zrovnal so sídlom v okrese Šumperk ponúka rôznorodé práce vo výškach a poskytuje služby v oblasti arboristiky. Arboristika: - odborné orezy stromov podľa platných arborististických štandardov - väzby korún - rizikové výrub - konzultácie a odborné posudky stromov - ochrana stromov pri stavbe - úprava ...

Stolárstvo Létal vyrába kuchynské linky, nábytok do detských izieb, kancelárií, obývačiek, vybavenie reštaurácií a na vonkajšie použitie aj pergoly a záhradné domčeky.

Predaj a výroba radiátory: -koupelnové -designové -litinové retro radiátory -trubkové -Široký ponuka ventilov -Príslušenstvo. Radiátorové Štúdio Senec, Slovenská Republika: Fándlyho 1 Senec 903 01 senec@laurensint.com Tel. kontakt +421 904 541 093.

Práca: -vodoinštalačný -plynárenské -kúrenárske Dodávka, montáž: -vodoinštalácia -kanalizácia -ústredné kúrenie -plynoinštalácia -slolárne systémy -zavlažovacie systémy

Protipožiarne a zabezpečovacie systémy. Revízia: -silnoproudých rozvodov -slaboproudých rozvodov -elektrospotřebičů -kontrola prevádzkyschopnosti zariadení EZS a EPS -zhotovení projektovej dokumentácie slaboprúdových a silnoprúdových rozvodov.

ViVa - IN s.r.o. je distribútor kúpeľňových armatúr, sanity, kúpeľňového nábytku, kúpeľňových doplnkov. Spoločnosť je popredným predstaviteľom vo svete kúpeľňových štúdií.

Montáže, inštalácie: - betónové lodžie a balkóny - zábradlia - zastretie, striešky. výplň: - sklo, sklenená - ťahokov - betónová - celokovové zábradlie - celozasklená, zasklenie.

Stavebné stroje: ATLAS, TEREX, HITACHI, Ihimer, MUSTANG -nové -použité -Príslušenstvo. -HITACHI, ATLAS, TEREX, MUSTANG, Ihimer, HYDRARAN -náhradná diely, školenia. - servis- celá ČR a SR

Zámočnícke práce, výroba, zámočník: -vyrábíme brány, schody, zábradlia, mreže a rôzne oceľové konštrukcie do hmotnosti 5 ton. kontajnery: -výroba naťahovacie kontajnery podľa vašich požiadaviek, podvozky. Kontajnery vyrábame: -s otvárateľnými bočnicami pre prevoz ťažkých sypkých hmôt (napr. štrk, piesok, suť ...) -velkoobjemové pre prevoz ...

Veľkoobchod, maloobchod: -plastové potrubné systémy a príslušenstvo -PVC-U rúrky, tvarovky a armatúry -PE rúrky a tvarovky, zverné tvarovky -PP závitové tvarovky, komponenty na zavlažovanie -Automatické závlahové systémy-návrhy, realizácia, servis Poradenská činnosť v oblasti plastových potrubných systémov.

predaj: - obklady - dlažby - sanitárna technika - vybavenie kúpeľní - kúpeľňový nábytok.

Tesárske práce: - krovy - strechy - záhradné stavby - rekonštrukcia historických objektov. Výstavba: - drevostavby na kľúč.

Všetko pre remeslo, priemysel a obchod. Veľkoobchod so železiarskym tovarom, železiarstva. On-line webkatalog vrátane ceny sú k dispozícii na našich www stránkach. Najširší sortiment železiarskeho tovaru. Kovanie a spojovacia technika: Stavebné kovanie - okenné a dverové kovania - odkvapnice, parapety, tesnenia - dverné závesy, ...