Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Naša spoločnosť ponúka pevné a pružné stuhy po celej SR a EÚ. Ak potrebujete stuhy, ste na správnej adrese. Spoločnosť sa špecializuje sa na výrobu pružných a pevných stúh. Sídlo firmy sa nachádza v meste Krucemburk, v Kraji Vysočina, ale pôsobíme po celej SR dokonca aj EÚ. Ponúkame pružné stuhy a pevné stuhy v šírkach 6 až 345 mm, hotové ...

Maloobchod, predaj: -stavebniny -nábytok -domáce potreby -keramika. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -metrový textil, látky.

Veľkoobchod, predaj: -obuvnícke materiály, usne -velúrové štiepenky.

Maloobchod, predaj: - odevy - doplnky - saká, obleky

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -viazacie systémy -upevňovacie popruhy -oceľové laná -polyesterové laná -reťaze

Dovozca hasičského vybavenia a techniky. Dodávame hadice, armatúry, prúdnice, ochranné odevy, záchranné prostriedky, hasiace prístroje a náplne do nich.

E-shop: - detské oblečenie, dojčenské oblečenie, tehotenské oblečenie, nová kvalitná obuv, obuv so žirafkou. Detská certifikovaná obuv (detské topánky) so žirafkou atď.

Predaj - obuv Predaj - módne značkové oblečenie Predaj - detský textil

Predajňa a požičovňa svadobných šiat, šperkov a doplnkov. Ponúkame oblečenie pre ženícha, nevestu aj do spoločnosti. Ďalej pripravujeme šaty pre družičky, kvety, výzdobu, líčenie, snubné prstene, doplnky a šperky.

Sme rodinná firma a zaoberáme sa MALOOBCHODNÝM aj VEĽKOOBCHODNÝM predajom. Dodávame aj ďalším internetovým obchodom, kamenným predajniam a hlavne našim konečným zákazníkom – deťom. Prevádzkujeme aj kamennú predajňu, kde Vás radi privítame. Našim cieľom je ponúknuť Vám kvalitné a cenovo dostupné licenčné oblečenie pre Vaše detičky.

Second hand - predaj použitého dámskeho a deckého textilu.

Výroba, e-shop - detské oblečenie - dámske oblečenie. E-shop - drevené hračky - nažehľovacie záplaty a aplikácie.

Výroba a predaj: Denná bielizeň, nočná bielizeň, spodná bielizeň. Pre firmu Pleas a.s. je kvalita na prvom mieste, preto pozorne dohliada na najvyššiu kvalitu už od výroby materiálov, neustály vývoj strihov, až po prísnu výstupnú kontrolu. Sme hrdí na to, že sme výhradne česká firma a vďaka tomu ručíme za kvalitu dennej i nočnej bielizne, na ...