Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Výroba a predaj strojovo pletených doplnkov, najmä čiapok, čeleniek a šál, na zákazku zhotovujeme aj ručne pletené alebo háčkované čiapky, klobúčiky, kukly, apod.

Eshop, sklad: - dámska, pánska konfekcia z prírodných materiálov - bambus, bio bavlna, konope, ľan alebo vlna. Oblečenie od európskych fair trade značiek.

Výrobné družstvo invalidů Predávame kancelárske a kancelárske potreby, čistiace a hygienické prostriedky a ochranné pracovné pomôcky. Ponúkame široký sortiment pneumatík a olejov, výpočtovej techniky, tonerov a cartridge. Výpočtová technika, spotrebný materiál: - brašne, digitálne fotoaparáty, faxy, Flash Disk USB, grafické ...

Predaj a šitie pánskych oblekov a doplnkov. Pánsky odevné servis: - návrhy a vytvorenie vlastného štýlu - šitie oblekov a košieľ na mieru - hotová konfekcie - kravaty a odevné doplnky.

predaj - detská zdravotná obuv ESSI, FARE, SANTÉ, Peddy, KEEN

Predaj pánskej a dámskej módy a doplnkov značky Hermés.

Kamenná predajňa, e-shop: - značkové, luxusné látky - satén, hodváb - kašmírové tkaniny - galantérie.

Maloobchod, predaj: - metrový textil - odevné metráže - šatové, oblekové, kostýmové látky - textilná galantéria, galantérny doplnky - stuhy, ozdôb, porty, ucha na tašky - pletacích priadze: - hodváb, bavlna, viskóza, vlna, mohér, angora, akryl - príslušenstvo pre pletenie: - pletacie ihlice a háčiky - drevené, kovové - ...

Spoločnosť Textile House Slovakia, s.r.o. prevádzkuje širokú sieť predajní s výberovým second hand tovarom. Naša prevádzkarne Vám poskytnú pestrý výber ako dámskych, tak aj detských a pánskych odevov. Zakúpiť u nás môžete nohavice, mikiny, tričká, sukne, saká, šaty alebo tiež obuv. Neváhajte nás teda navštíviť v niektorej našej pražskej pobočke ...

Maloobchod, predaj, e-shop, tvorba: - tričká, mikiny, bundy, tepláky pre futbalových fanúšikov.

predaj - dámska a pánska obuv českej i zahraničnej výroby predaj - dámska a pánska móda českých i zahraničných návrhárov - francúzske značkové oblečenie BISO - BISO predaj - dámska a pánska móda českých i zahraničných návrhárov - francúzske značkové oblečenie BISO-BISO

Výroba bytového textilu, tieniacej techniky, záclonových koľajníc, roliet, potlače na rolety a markíz.

Spoločnosť Onika-Europe s.r.o. sa sústredí na dodávku ochranných pracovných pomôcok pre zdravotníctvo, konkrétne pomôcok pre RTG pracoviská, ktoré sú vyrábané našou materskou firmou Onika PE na Ukrajine.

nákupná galéria -dovoz zo zahraničia značkové oblečenie pre deti

Špecializujeme sa na bežecké oblečenie a obuv Nike, Adidas a Salomon. Sme autorizovaný predajca týchto značiek. Ako bežecká špeciálka ponúkame bežecké topánky z najvyšších radov Nike. Dodávame do celého sveta.

Internetový e-shop, ktorý ponúka dámsku módu všetkým vekovým skupinám. Naším hlavným sortimentom sú kabelky, tašky, peňaženky, oblečenie, obuv, šperky a ďalšie doplnky.

Zákazková výroba produktov z kože, najmä pánskych a dámskych pásikov na mieru. Používame najkvalitnejšie materiály z celej Európy. Naša koža pochádza z voľných chovov z Francúzska a Talianska a je prijímané ekologicky šetrným spôsobom v prírodných tříslovinách, tanín. Používame výhradne ručne liate mosadzné spony z malej rodinnej talianskej firmy. ...

Maloobchod a veľkoobchod so spoločenskými šatami. E-shop Glamor ponúka dámske spoločenské šaty z USA, najmä šaty pre plnoštíhle až do veľkosti 4XL (56-58). Ponúkame šaty plesové, pre svadobné matky, družičky, nevesty, do tanečných, dámske šatové kostýmy a nohavicové kostýmy. Všetky šaty máme k dispozícii ihneď skladom a ponúkame možnosť osobného ...

Sme internetový obchod s dámskym a pánskym značkovým oblečením. Nájdete u nás napríklad mikiny, tričká, košele, džínsy, nohavice, legíny, podkolienky, nadkolienky a mnoho ďalšieho oblečenia.

Nosiaci a tehotenské oblečenie a doplnky na nosenie detí od českého výrobcu Almy.

Vyrábame dizajnové bytové dekorácie na stenu - obrazy a nástenky - s textilnou výplňou a kvalitnými drevenými rámami.

Predaj luxusných vysokých čalúnená posteľ Hypnos, lôžkoviny Brinkhaus, hodvábne lôžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlna obliečky Quagliotty, nábytok do spálni, obývačke a jedálne. Na svoje si prídu milovníci štýle art deco, vintage, industry, ale aj rustikálneho nábytku a štýlu Provance.

Zaoberáme sa importom a exportom tovaru v rámci EÚ, USA a Kanady, Ázie. Dovoz tovaru na objednávku podľa požiadaviek klienta. Privezieme elektroniku, mobilné telefóny, príslušenstvo, PC, stroje, odevy, módne doplnky a ďalšie. Objednaný sortiment je vždy v rámci prepravy riadne poistený.