Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Výroba - textilné doplnky - dámske a pánske tanečné odevy disco tanca, go - go tanca, rock'n roll, krasokorčuľovanie

Predaj, opravy a zákazková výroba kožených odevov a výrobkov z prírodnej usne: - zákazková výroba kožených odevov - opravy - scelovanie - strihová služba - strihy na mieru - nastrihanie látky - odborné skúšanie a prikresľovanie - predaj kožených odevov a koženej galantérie - predaj kožených odevov – jednotlivé vzorky nie konfekcie - ...

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj dámskeho oblečenia.

Návrhy a realizácia interiérov. E-shop: - lôžkoviny, - vybavenie detských izieb hojdacie zvieratká, - hojdacie zvieratká, - lôžkoviny.

Predaj módnych talianskych lodičiek.

Obchod pre bábätká, chlapcov, dievčatá, školákov a študentov. Tovar tu, ale určite nájdu aj rodičia predškolákov. Všetok tovar je kvalitný a preverený.

Výroba, predaj: - ponožky PHUSECKLE - trenírky TRENZLE.

Spoločnosť LA MARQUE s.r.o. prevádzkuje veľkoobchod so spodnou bielizňou, plavkami a pleťou pre Českú a Slovenskú republiku. V súčasnosti sa v portfóliu spoločnosti LA MARQUE nachádzajú nasledujúce značky: Marie Jo, Prima Donna, Sard, Andres Sard, Lejaby, Marlies Dekkers, Maryan Mehlhorn, Gottex, Repeat a Codello. Spoločnosť LA MARQUE s.r.o. ďalej ...

Výroba a predaj bytového textilu - záclony, závesy, vankúše, prikrývky, deky, prestieradlá, uteráky, obrusy, zástery, utierky, osušky, prestieranie, posteľné súpravy.

Internetový obchod s vybavením pre deti.

Výroba, predaj a opravy dámskej, pánskej a detskej módy - návrhy a zhotovenie večerných i svadobných šiat

Naša predajňa ponúka široký sortiment povrazníckeho tovaru vysokej kvality za priaznivé ceny.

ŠVADLENKA Maloobchod, predaj: - textilná galantéria: - mäkká galantéria - nite, pletacia priadza, vlna, nášivky - tvrdá galantéria - gombíky. HRAČKY Maloobchod, predaj: - hračky, hry: - autá, roboty, bábiky, kočíky, stavebnice a ďalšie.

Internetový obchod, e-shop - detský textil - knihy - hračky - obliečky - školské potreby - výtvarné potreby - kolieskové korčule, skateboardy - trampolíny - gymnastické lopty - domáce potreby TESCOMA

Vybavenie hotelov, reštaurácií a ostatných gastronomických zariadení: - hotelový a tenkostenný porcelán - sklo - nerezový a smaltovaný riad - jedálne lístky - hotelový textil - papierový program - hotelová kozmetika.

Výroba a predaj textilných kolísok

Predaj - domáce potreby - lôžkoviny - textil - hračky - keramika

Ponúkame na predaj kvalitné ručné pletacie priadze z prírodných materiálov pre začínajúce i skúsené pletařky. Predaj pomôcok na pletenie a háčkovanie. Veľkoobchod pletacích priadzí a pomôcok na pletenie a háčkovanie. Výroba a predaj autorských pletených, háčkovaných, tkaných a sieťovaných odevov a doplnkov aj na zákazku. Vypracovanie ...