Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Výhradný dovozca kobercov EGE v Českej republike. Výhradný dovozca kobercov Crossley v ČR. Kancelária: 180 00 Praha 8 Na Košinke 2374/11 tel.: 283 841 565 fax: 283 843 180 CERTIFIKATY : ISO 9001:2001 Špecialista na povrchy v interiéroch so zameraním na dekoračné látky a poťahové látky, záclony, závesy ak nim nevyhnutné závesné ...

Výroba, e-shop - sviece, sviečky - darčekové vankúše - zástery, chňapky - kúpeľňové soli - dekoračný tovar.

Maloobchod, predaj: - zdravotná obuv - ortopedické vložky - ortézy - kompresné podkolienky.

Internetový obchod zameraný na lacné dámske a pánske oblečenie, dámske šaty, spoločenské šaty, letné šaty, dámske plavky, kabelky, bižutériu, kozmetiku, ďalej detské oblečenie, šperky, pánske mikiny, svetre, nohavice, bundy kabáty a ďalší sortiment.

Leeda je pôvodná česká módna značka, ktorá sa orientuje na limitované kolekcie. Spolupracuje s ľuďmi z oblasti súčasného designu, architektúry, grafického designu, fotografie, filmu a hudby. Leeda ponúka aj individuálny prístup formou zákazkovej výroby, vytvára aj kostýmy pre film a divadlo. Svoju prácu prezentuje ako na prehliadkach a výstavách v ...

-Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - pracovné odevy - pracovnej obuvi - ochranné pracovný pomôck - hygienické pomôcky - upratovacia technika, upratovacie textílie a pomôcky - textilná galantéria - papiernictvo.

Činnosť: - balenie, kompletizácia, etiketovanie výrobkov - spracovanie účtovníctva Dodávka: - ochranné pracovné pomôcky - obalový materiál.

Maloobchod: - nadmerná obuv - podmerná obuv.

Dodávka: - jednorazové odevy - netkané textílie - zdravotnícka obuv.

Maloobchod, e-shop: - pánska spodná bielizeň - dámska spodná bielizeň.

Internetový predaj, e-shop: -bytové doplnky a dekorácie -nábytok -oblečenie

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop - dámske, pánske a detské oblečenie - obuv - doplnky.

E-shop - detské oblečenie - detská obuv - hračky - plienky a detská výživa - detský tovar, autosedačky, kočíky, chodítka - knihy - batohy, školské pomôcky. Distribúcia a príjem reklamácií Hala číslo 9 - Club Shop s.r.o. Na Vypich 1108 Rudná pri Prahe, 252 19

Výroba a predaj výhradne vlastných originálnych výrobkov - kabelky, šatky - šperky - módne doplnky.

Distribúcia, predaj - motorkárske oblečenie - pánske oblečenie - obuv.

Dovoz, predaj - dámske, pánske a detské oblečenie - kabelky, tašky - galantéria, metráž - bytový textil.

Dovoz, e-shop - kabelky, tašky - peňaženky - šály.

Second-hand Naša firma je najväčším dovozcom použitého textilu z Veľkej Británie. Okrem priameho predaja obchodom sme taktiež dodávateľmi niekoľkých ďalších veľkoobchodov ponúkajúcich anglický second hand.

E-shop zameraný na predaj destého tovaru a inzerciu. Ďalej ponúkame: - kočíky - autosedačky - dojčenské potreby - odpočúvanie.

-kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Výroba odevov a odevných doplnkov (okrem kožušinových) -Sprostredkovanie obchodu a služieb