Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj, e-shop - dámske, pánske oblečenie - nohavice a džínsy - tričká - bundy, mikiny - čiapka, šiltovky.

Predaj údenín a údenárskych výrobkov Predaj obliečky a diek

Záhradná technika a elektrické náradie - predaj : - náradie - nástroje - stroje - meradlá - brusivo - skútre - zavlažovacie systémy

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: - pracovné pomôcky, odevy, obuv - plasty - stavebná chémia a náterové hmoty - ploché skolo a zrkadlá - gumy a remeselnícke potreby - náradie - drogéria.

Predaj: -zváracia technika -príslušenstvo, náhradné diely, elektródy, drôty, zváracie káble, konektory, meradlá zvaru, separačné prípravky, termokriedy -ochranné pomôcky -náradie a nástroje -brusivo

Sme výhradnými dovozcami švédskej firmy Pinewood. Sídlime v Pardubiciach a zaoberáme sa maloobchodom a veľkoobchodom poľovníckych, outdoorových, rybárskych a voľnočasových odevov, potrieb a obuvi.

Nákupné tašky a štýlové doplnky Reisenthel a Envirosax Bytové doplnky Homein.cz - nadčasový design

Zákazková výroba - športové oblečenie Sériová výroba - dámska a pánska konfekcia Strojové vyšívanie

Dodávka, predaj: -kancelársky nábytok. -nábytok z masívu. -sedací nábytok. -matrace. Služby: -návrh, realizácia interiéru.

Predaj, e-shop - detský a dojčenský tovar a potreby

Predaj, e-shop, bazár: - kočíky - autosedačky - detské oblečenie

Predaj - pracovné odevy Čistiareň - práčovňa

Predaj - odevy nadmerných veľkostí

Predaj a dovoz - ochranné pracovné pomôcky Výroba - ochranné pracovné pomôcky Výroba - pracovné odevy Výroba - dámske a pánske odevy

Maloobchodná sieť predajní s ponukou najširšieho sortimentu: - textilný tovar - pletený tovar - bielizeň - pančuchové výrobky - textilná galantéria - koberce - záclony - podlahové krytiny - posteľný tovar do bytov, rodinných domov, chát a penziónov, ale aj pre vybavenie interiérov bánk, hotelov, úradov a škôl.

Novootvorená predajňa: -spálňa -postele -rošty -matrace -obliečky -prikrývky

Predaj - kožené doplnky Predaj - kožené a kožušinové odevy

Výroba, zákazková výroba, predaj, oprava: -obuv, obuvi -historická obuv -nadmerné veľkosti -oprava na počkanie.

Firma Jamo vznikla v roku 1992. Od začiatku sa firma zaoberala výrobou kožených a kožušinových odevov. Od roku 1998 začala firma Jamo dovážať odevy z Francúzska a Talianska šaty, tuniky, svetre, kabelky, kabáty, bundy, ktorými zásobuje cca 80 obchodov v celej Českej republike a Slovensku. Na našich firamných predajniach v Pardubiciach, nájdete ...

Výroba - brašnárskeho tovaru - tašky na vzorky - púzdra na lyže - tašky na lyžiarky - rybárske puzdra - pásky na lyže

Lúžil Store Eshop Loužil Store sa zaoberá predajom plyšových hračiek, príslušenstva mobilných telefónov, módnych doplnkov a zberateľských figúrok.

Predaj - pánska móda - kolekcia Pierre Cardin, Bugatti, Jupiter