Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Požičovňa, predaj: -svadobné šaty -spoločenské šaty -závoje -rukavičky -korunky -ozdoby do vlasov -bižutéria -peleríny -pančuchy -pánske obleky -svadobné oznámenia -topánky pre nevesty -detské šaty a obleky -spodná bielizeň. Otvorené: po-pia: 14.00-17.30 so: 9.00-12.00

Predaj a výroba pravých a umelých vlasov a príčeskov. Šitie opôn, horizonrov, šál a závesov na kultúrne a športové účely.

Predaj posteľnej bielizne a bytového textilu

Maloobchod, predaj, eshop, internetový obchod: - zlatníctvo - šperky - prstene - retiazky - náramky - náhrdelníky - hodinky - kožená galantéria. Oprava, servis: - hodinky - šperky.

Výroba a predaj šatiek na nosenie detí, nosidiel Alpino, nosidiel Mei Tai, sedacie vaky POOf, fleecové vrecká na šatku a pončá pre mamičky šatkonosičky. Veľký výber šatiek na nosenie detí. Ponúkame tkané, elastické, elastické s vreckom, kanafasové, saténové. Veľkoobchod-maloobchod.

Predaj - dámsky spoločenský tovar - talianske a grécke odevy

Predaj - kravaty Výroba - kravaty Výroba - pánske košele Predaj - pánske košele

Predaj - papierenský tovar Predaj - snubné prstienky Svadobná agentúra Požičovňa - svadobné a spoločenské šaty - pánske obleky Zaistenie - svadobné oznámenie

La bella strega už od roku 1990 vyrába kožené bundy, plášte, nohavice, šaty, kostýmy a doplnky z kvalitných talianskych usní. Do kože spoľahlivo a kvalitne obliekame dámy aj pánov všetkých výšok aj obvodov. Vytvárame originálne modely aj malé série pre luxusné butiky. Vyhovieme aj individuálnym prianiam našich zákazníkov. Kožené bundy od nás môžu ...

Predaj náradia a techniky profi - hobby - zváracia technika a materiály - elektrické a ručné náradie - vzduchotechnika - záhradná technika - brusivo - ochranné pomôcky - servis.

Prevádzkovanie: - čistiareň oblečenia a peria. Služby: - pranie, čistenie odevov - čistenie peria - žehlenie. Výroba, šitie: - vankúšov a páperových dek, vankúše a páperové deky.

Výroba, predaj: - ručne maľované tričká, maľované tričká - batikované tričká - maľované tašky - detské tašky - brmbolcové šály, šálky. Stavebné práce. Zatepľovanie budovy, fasády. Pokládka obkladov a dlažieb, obklady a dlažby. Sadrokartonárske práce - sadrokartóny, sadrokartónové priečky.