Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Ing. Mária Kudlíková prevádzkuje obchodík ako za starých čias. U nás nájdete poklady za rozumné - často zmluvné - ceny. Prevažujú použité aj nové dámske odevy, ale pribudnú aj doplnky do domácnosti a iné vintage poklady.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj bytového textilu. Predávame posteľné súpravy, obliečky, bavlnené, froté aj mikro prestieradlá, prikrývky a vankúše z náplní duté vlákno, deky, prikrývky, uteráky, osušky, utierky, obrusy a prestieranie. Vybavujeme ubytovacie a stravovacie zariadenia, šijeme obrusy na zákazku. Prevádzkujeme internetový predaj.

predaj: - lesná a záhradná technika - reťaze a lišty pre harvestory, pílové reťaze - ochranné pomôcky - oblečenie pre prácu v lese - protiporezové oblečenie a obuv - elektrické ručné náradie pre les, dielňu a záhradu.

Výroba, predaj: -Športové lopty-volejbal, basketbal, futbal, hádzaná, medicínsky lopty -textilní, turistické, horolezecké, kožené ruksaky -Športové, cestovné, školské a iné tašky -bezpečnostné a zdravotné pomôcky -brašnářské a galantérne výrobky.

Maloobchod, predaj: - textil - textilná galantéria: - mäkká galantéria - nite, priadza, vlna - tvrdá galantéria - gombíky, zipsy. Poradenské služby pre firmy, poradenstvo.

Výroba filtrov z netkaných textílií pre odvetvie priemyslu, pre poľnohospodárstvo, pre potravinárstvo a strojárstvo. Netkaná textília PERVIN/PERLAN. Výroba a spracovanie pre zdravotníctvo a priemysel. Potlač netkanej textílie.

Maloobchodný predaj: - dámska obuv - pánska obuv - detská obuv - zdravotná obuv.

Predaj, návrhy, šitie: - českej a nemeckej záclony - závesy - garniže - bytový textil - prestieradlá - vankúše - bambusové uteráky - obliečky - utierky.

Popredný výrobca tkanín. Tkanie a farbenie ľahkých 100% polyesterových tkanín. použitie: -medzipodšívky -dekorační materiály -svrchní materiály -základné tkanina pre priemyselné využitie. Výroba nylonové tkaniny pre výrobu airbagov. IMPRIMA - výroba dosiek pre bezvodý ofsetová tlač

Veľkoobchod, maloobchod: - dámska, pánska móda.

Výroba, výrobca: - dámska, pánska konfekcia (saká, plášte, nohavice, sukne).

Výroba, šitie na mieru, made to measure: - pánske obleky, odevy značky Don Salieri.

Výroba, dodávka, showroom: - pánske oblečenie, odevy. Predajňa Ostrava: - Jantárová 3344/4, Forum Nová Karolina - tel .: 595 136 929

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - dámska, pánska, detská voľnočasová móda.

Predaj, servis: - šijacie stroje - zariadenie pre sříhárny - žehliaca a fixačné technika - zváracie stroje pre netradičné spôsoby spájania textílií. Vybavenie pre gastronómiu: - odevy profesijné - sklo, porcelán, príbory.

PALIČKA s.r.o. je firma z Prostějova, ktorá sa špecializuje na výrobu pracovných odevov z kvalitných tuzemských a dovozových materiálov. Zameriavame sa predovšetkým na výrobu pracovných nohavíc, kombinéz alebo dámskych a pánskych košieľ. V našom eshope si tiež vyberiete zo širokého sortimentu pracovných pomôcok, ochranných prostriedkov, obuvi, ...

Predaj, oprava, servis: - šijacie stroje - vyšívacie stroje - žehliaca a striharenská technika - galantéria.

Železiarstvo, predaj: - ručné náradie, elektronáradie - brusivo, reťaze, laná - spojovací materiál, dverové kovanie - poštové schránky - stavebná chémia - kuchynské potreby - záhradné náradie - ochranné pracovné pomôcky. Predaj, výroba: - kľúčov, kľúče.

Maloobchod: - drogéria, kozmetika - galantéria - chémia - bazénová chémia. Prenájom: - dodávka Opel Movano Van s mechanickou plošinou.

Výroba kožených doplnkov a odevov. Subdodávateľ pre zahraničného partnera.

Veľkoobchod, predaj: - vyšívacie nite - podkladový materiál - doplnkové materiály na vyšívanie - pomôcky na vyšívanie. Príjem objednávok: Plumlovská 62 796 01 Prostejov tel./fax: +420 582 333 421 mobil: +420 605 872 614.