Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Výroba a predaj: - sklápacie postele a ich mechanizmy - výsuvné postele a ich mechanizmy - lamelové rošty - zdravotný matrac - polohovacie rošty - sklopné postele a mechanizmy - jednolôžka - dvojlôžka.

Veľkoobchod: -sluneční okuliare -letní čiapky a klobúky -zimní čiapky a čiapky -baseballové čiapky a klobúky -pletené a športové rukavice, šály.

Výroba, predaj, e-shop: - firemné oblečenie - uniformy, školské uniformy - uteráky

Firma PRONAR s.r.o. v Olomouci sa zameriava na predaj všetkého príslušenstva nielen pre strojárske alebo stavebné firmy, ale aj pre živnostníkov a súkromné osoby. V našom e-shope si vyberiete ručné elektrické náradie a nástroje, brusivo, meradlá, diamantové nástroje alebo frézy. Veľkoobchod, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový predaj: - ...

Predaj Etno oblečenia a doplnkov: - originálne tašky, šperky, hudobné nástroje aj etno oblečenie z Nepálu, Indie, Indonézie či Thajska - tovar ručnej výroby z prírodných materiálov.

Český výrobca spoločnosť Kaspo vyrába kojenecký textil a doplnky pre bábätká a deti. Dielňu aj kamennú predajňu, kde nájdete široký výber rychlozavinovačkek, prestieradiel aj obliečky do postieľok a kočíkov, dupačiek, oblečky ku krstu nálezy v Prostějove. Dojčenský textil šijeme z atestovaných materiálov (Öko-Tex Standard 100, tř.1, for baby), ...

USNU nové spanie s.r.o. sa zameriava na dodávku matracových systémov najvyššej kvality a postelí z masívu či lamina LTD.

Veľkoobchod, maloobchod: - textil - bavlnené výrobky - výhradný dovozca a distribútor pre SR značiek AJS, S & L, Donella, Cottonil, Berger a textilných výrobkov Vega - bezšvové prádlo, určené výhradne pre ženy - Výrobky značky COTTONIL.

Konečne štýlový e-shop, iba s tovarom ktorý je skladom a ktorý je u vás do dvoch dní doma! Väčšina svetových značiek a budeme stále rozširovať! Už teraz je v pláne niekoľko nových značiek a kolekcií! Sme maloobchod so značkovým tovarom. Oakley, Monster, Rockstar, Muchachomalo, Frends. Všetko skladom! Pripravené na odoslanie! Predaj: - ...

Profitex-Prostějov. Výroba, predaj: - pracovné odevy, obuv a ochranné pomôcky - pracovné rukavice, pracovné odevy, pracovná obuv, ochranné okuliare, prilby, masky. Výroba a predaj obliečky, posteľné súpravy bavlna, krep, flanel. Prestieradlá froté, bavlna, jersey.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - dámska spodná bielizeň - podprsenky - nohavičky - komplety - dámske plavky.

Ing. Mária Kudlíková prevádzkuje obchodík ako za starých čias. U nás nájdete poklady za rozumné - často zmluvné - ceny. Prevažujú použité aj nové dámske odevy, ale pribudnú aj doplnky do domácnosti a iné vintage poklady.

E-shop zameraný na dojčenské potreby. Na jednom mieste nakúpite všetko potrebné pre vaše bábätko.

E-shop: - nové aj použité dámske a detské oblečenie

predaj: - športové potreby - športová obuv - rybárske potreby - predaj servis lyží a bicyklov - brúsenie korčúľ. - predaj a servis elektrobicyklov