Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Predaj: - odevy - dámske a pánske - obuv - doplnky.

Krajčírstvo, výroba: - pánske a dámske odevy - odevy pre poľovníkov

SUMTEX CZ je výrobcom režných tkanín zhotovovaných na zákazku podľa požadovaných parametrov zákazníkov.

Predaj: - zváracie stroje - ochranné pracovné pomôcky.

Predaj: -pracovné odevy -pracovná obuv -ochranné pracovné pomôcky.

Výroba: - textilný dojčenský tovar - zimné antialergické fusaky. Veľkoobchod, predaj: - kšiltovky, čiapky - perinky na kočíky - látkové detské plienky.

FRIM nadmernej veľkosti Predaj nadmerných veľkostí dámskych aj pánskych XXL až 6XL, celoročná ponuka širokého sortimentu Výroba postelí pre dlhé a ťažšie váhy so zodpovedajúcim matracom. Postele sú prispôsobené aj na šírku. Všetky postele sú vyššie, čo je pohodné pre líhanie a vstávanie.

Štúdio zdravého spánku. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -lamelové rošty AMORFLEX DUO a TRIO, ECONOMIC, MULTILATT, TRILATT: -pevné fixné -ručne polohovateľné -motorové polohovateľné s elektrickým pohonom -doplnky roštov -čalúnené rámy -zdravotný matrac: -prírodný kaučukový matrac KING a QUEEN -kaučukový matrac ...

Šitie, výroba, zákazková výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - kozmetické kabelky - kozmetické kufríky - vystužené etue, etue - kozmetické vreckáre - plážové tašky - športové tašky - obaly na kozmetické prostriedky, reklamné a darčekové predmety - tašky, kabelky, batohy, batôžky, šanóny, zásobníky, vreckáre, poštové tašky a ...

Predaj: - dámska konfekcia z kolekcie Heleny Bedrnovej. Sídlo v Prahe.

V našom štúdiu svietidiel a designu sa sústredíme predovšetkým na splnenie požiadaviek našich klientov, ktorým chceme dopriať príjemné prostredie pre spokojné žitie. Zameriavame sa na návrhy a realizácie luxusných interiérov či exteriérov. Návrhy, realizácia, predaj, montáž: - výroba nábytku - nábytok - kuchyňa - jedálne - obývacie ...

IK Poľovnícke odevy: - výroba kožených, lodenových poľovníckych odevov a doplnkov s možnosťou výšiviek - kožené saká, vesty, nohavice - kožené batohy, opasky, traky - predaj kožených čiapok s možnosťou výšiviek.

Výroba - zdravotné, relaxačné vankúše a matrace

Výroba, predaj, e-shop - ručne pletená a háčkovaná móda

Predaj: - pánska a dámska konfekcia ŠEVČÍK - obleky zn.ŠEVČÍK - saká spoločenské i športové - nohavice spoločenské i športové - košele, kravaty, motýliky, spony - polokošele, svetre, mikiny - kabáty, bundy a ďalšia pánska móda - dámske šaty, sukne - kostýmy - blúzky a ďalšie

Predaj, výroba: - šatky a šály ručne maľovaný hodváb - farebné prevedenie vašich predstáv.

Maloobchod, veľkoobchod: - obuv. Prevádzkárne: - Olomouc, Masarykova 21 - Šternberk, Radničná 6 - Šumperk, Námestie Mieru 20 - Jeseník, Masarykovo námestie 152 - Moravská Třebová, námestie TGM 33 - Vsetín, námestie Slobody 1321.

Predaj, servis: - záhradná technika - záhradkárske potreby - potreby pre chovateľov - textil, obuv, koberce.

Postele: - jednolôžkové, dvojlôžkové - detské - poschodové postele. Matrac: - zdravotný matrac - matrac do detskej postieľky - matrac so zvýšenou nosnosťou - gélové matrace - rošty do postele. Nábytok: - skrine, komody - detský nábytok - hojdacie siete.