Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Ponúkame kvalitné dámske legíny, pančuchy a pančuchy, nadkolienky, podkolienky a podväzky. Našou špecialitou sú pančuchy, samodržiace pančuchy a ďalšie oblečenie v nadmerných veľkostiach pre plnoštíhle v sekcii móda pre bacuľky. Ďalej ponúkame legíny a pančucháče pre tehotné v sekcii pre tehuľky.

Postieľky - obliečky, s.r.o. sa zameriava na predaj detských postelí, matracov, dojčenského oblečenia, obliečok, hračiek a mnoho ďalšieho.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

LEROB MORAVA s.r.o. prevádzkuje internetový obchod Dominoshop.cz, kde predáva: - Montessori pomôcky a hračky - hračky - drevené, kreatívne, vozidlá, odrážadlá - detský nábytok - potreby na starostlivosť o dieťa - záhradný nábytok ai.

Bc. Petra Michniková prevádzkuje internetový obchod https://www.ponozky.online/. Predávajú sa ponožky: - dámske - pánske - detské - špeciálne - teplé ai.

PIUMO Yarns s.r.o. prevádzkuje internetový obchod so zimným oblečením. Na predaj majú čiapky, svetre a šály.

Internetový obchod a kamenná predajňa s antidekubitnými, latexovými, penovými, antibakteriálnymi matracmi.

Spoločnosť Modeka Czech Trade s.r.o. sa zaoberá výrobou a predajom odevov, rukavíc či topánok pre motorkárov a tiež ich príslušenstvo. Sme výhradným zástupcom nemeckej spoločnosti Modeka na území Českej i Slovenskej republiky. V našom širokom sortimente nájdete textilné bundy alebo nohavice v pánskom, dámskom i detskom prevedení: - s ...

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Internetový obchod, e-shop: - tanečná obuv - dámska, pánska, detská tanečná obuv.

distribúcia: - tkaniny pre pracovné odevy.

Potlač, predaj, e-shop: -tričko, mikiny. -textil. Výroba, potlač: -samolepky. -placky, butony. -trsátka. -reklamní predmety. služby: -sítotisk. -tamponový tlač. -velkoplošný tlač.

Výroba - froté výrobky - lôžkoviny šitie - nákupné tašky

Internetový predaj, eshop, eshop, predaj: - bytový textil - bytové doplnky - dekorácie - torty z uterákov - hračky, spoločenské hry - výtvarné a kreatívne potreby - školské batohy a tašky - potreby na karneval a party - športové potreby - ekologická drogéria - sezónny tovar - Vianoce, Veľká noc - sekcia pre ženy - doplnky, ...

Maloobchod, predaj, e-shop, internetový obchod: - montážna technika, materiály - spojovací materiál - brúsny a rezný materiál - ručné, pneumatické a elektrické náradie - servisné a stavebnej chémie - meracia technika - elektromateriál - ochranné pracovné pomôcky.

Výroba, predaj, veľkoobchod: - matrac - anatomické vankúše - poťahy - prikrývky.

Predaj, e-shop - rockovej a metalovej tovar a odevy - mikiny, tričká - opasky - peňaženky.

služby - predaj prostriedkov OOPP (osobných ochranných pracovných prostriedkov) pre práce vo výškach - školenie pracovníkov pri práci vo výškach - poradenstvo.