Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj ochrannej pracovnej pomôcky: -okuliare, prilby, obuv, odevy UVEX -rukavice -pracovná kozmetika PHYSIODERM

Veľkoobchod, maloobchod, Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - darčekový tovar - vankúšiky - bylinkové, pohánkové, špaldové, detské, dekoračné, s výšivkou - metrový textil - bavlnené látky - látky pre patchwork a interiér. Priamy dovozca látok v štýle Provence.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - bavlnené látky - látky pre patchwork - balinné vankúšiky. Dodávka: - bavlnené plátna s potlačou - hladká bavlna, krep. Zaistenie metráže. Služby: - návrhy nových dezénov látok alebo prekolorovanie existujúcich podľa individuálnych požiadaviek zákazníka.

Výroba: - dámskej, pánskej a detskej nočnej bielizne z úpletu, flanelu a iných materiálov. - pyžamá - župany - spodná bielizeň.

Veľkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - pracie prostriedky - sypké, tekuté - aviváže, škroby - čistiace prostriedky do kuchyne, kúpeľne, umývačky, univerzálne - upratovacie pomôcky - koše, vedrá, vrecia, vrecká, handry, mopy - osobná hygiena - šampóny, peny, mydlá, pasty, kozmetika - papiere a zásobníky - obrúsky, ...

Predaj: - slovenské hračky - stavebnica - dojčenské potreby - knihy pre det. Požičovňa, zapožičanie: - karnevalové kostýmy a doplnky. Služby: - kompletizácia, balenie debničiek s ovocím, zeleninou a ďalšími farmárskymi produktmi.

Výroba, predaj: - české látkové plienky Petit Lulu vhodné pre deti do 3 rokov - na suchý zips alebo na patentky: - štvorcové plienky - jednoveľkostné nohavičkové plienky - nohavičkové, vrchné nohavičky - novorodenecké plienky - maxi nočné plienky - minimálne plienky - viacvrstvové plienky - vkladacie plienky ...

Maloobchod, predaj: - čalúnený nábytok: - sedacie súpravy, pohovky, kreslá, jednolôžka a dvojlôžka - zdravotné matrace a vankúše PerDormire - matrac Tropico.

Maloobchod,predaj: - koberce metráž aj kusové - PVC* (linoleum) - garniže Doprava,nákup na splátky,rezanie na mieru, zabezpečenie pokládky.

Predaj: - koberce kusové - koberce metráž - plávajúce podlahy - PVC - matrac

Textilná manufaktúra. Výroba, predaj: - outdoorové oblečenie z bambusu - tričká, nohavice, dresy - bežné streetovové oblečenie z bavlny - tričká a mikiny. Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - multifunkčné šatky - čiapka - cyklistické dresy, oblečenie - bežecké dresy a doplnky pre orientačný beh - oblečenie z bavlny a ...