Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Internetový obchod, e-shop: - pánska móda - košele, saká - kravaty, motýliky, manžetové gombíky.

Internetový obchod, e-shop: - matrace, rošty - chrániče matracov.

Kvalitná kožená dámska, pánska a detská obuv, zdravotné papuče a sandále, vhodné na doma, do školy aj do práce. Zdravotné papuče Birkenstock pre nosenie po meste aj na dovolenke. Ďalej predávame zdravotnícke pracovné odevy, ako blúzky, tričká, dámske a pánske nohavice, zdravotnícke plášte, fleecové mikiny aj vesty.

Second hand. komisionálny predaj - dámsky a pánsky textil.

Predaj, e-shop: - dámske a pánske oblečenie, odevy Predajne: Tylovo nábrežie 418 50002 Hradec Králové Tel.: 774494787 Francúzska 31 120 00 Praha 2 Vinohrady Tel.: 777199470

Veľkoobchod, predaj: - obuvnícke materiály tuzemskej i zahraničnej výroby: - platňové materiály - gumené a gumové platne, styropory - podrážky - sekundové lepidlá - zipsy, nite, ihly, drobné kovania - brúsne materály - oleje a farby na koži. Oprava, opravy: - obuvi - kožené výrobky.

BAZÁR OBLEČENIA. Secondhand, predaj: - oblečenie vo výnimočnej kvalite za veľmi príjemnú cenu - dámske, pánske, detské - obuvi. Odevy sú vhodné na voľný čas, do spoločnosti, pracovné, ale aj športové oblečenie na bicykel, na motorku aj pre outdoor.

Sme poprednými výrobcami balistických viest, protiúderových prostriedkov, balistických prilieb a prídavného pancierovania realizujeme kompletné zákazky tzv. na kľúč s individuálnym prístupom ku každému zákazníkovi. Balistické vesty Protiúderové prostriedky Balistické prilby Prídavné pancierovanie Taktické vybavenie (vesty, rukavice atď.)

E-shop - pánske, dámske a detské oblečenie - šaty, tričká, nohavice, svetre, doplnky.

E-shop, internetový obchod - peňaženky dámske, pánske - púzdra na okuliare, karty, kľúčenky - dáždniky - dámske kabelky a tašky - bytové doplnky.

E-shop, internetový obchod - vtipné tričká s potlačou - originálne tričká pánske, dámske aj detské.

E-shop, internetový obchod - pánska spodná bielizeň a plavky - trenírky, slipy, boxerky.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop - pánske a dámske módne doplnky - kravaty, motýliky - šatky, šály - košeľa.

Výpredaj skladu: - dámska spodná bielizeň - pánska spodná bielizeň - posteľné obliečky - obrazové obliečky - detské obliečky - anatomické vankúše - prestieradlá - deky z mikrovlákna - detské deky - detské osušky a župany - detské vankúšiky - plážové osušky, uteráky - obrusy - obrusy z PVC - záclony

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Maloobchod, predaj: -obuv, obuvi -kožená galantéria.

Módne návrhárstvo: - zákazková a modelová výroba odevov - originálne doplnky a šperky

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Svadobné a kvetinové centrum Požičiavanie, požičovňa, svadby, svadba: - svadobné šaty - doplnky (závoje, rukavice, ozdoby) - výzdoba na autá a svadobné stoly - šaty pre družičky aj chlapcov - tanečné a iné udalosti: - spoločenské oblečenie, šaty. Predaj: - svadobné oznámenie - snubné prstene - svadobné doplnky (košíčky, ...