Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Poradenská činnosť, nákup a predaj tovaru. Projekcia, predaj: - luxusná móda - oblečenie do dažďa.

Maloobchod, e-shop: -odevy, doplnky a šperky s metalovou a punkovou tematikou

Predaj a e-shop: -kufre -batohy -cestovné tašky -doplnky BENZI, BOSSANA -dáždniky -dokladovky -galantéria -športové tašky, batohy -trolly -obličky -detské cestovné tašky, kabelky -peňaženky -brašne na počítač. .

Veľkoobchod, e-shop: - kozmetika - drogéria - keramika - hračky - detské plienky - vlhčené obrúsky - posteľné súpravy - zdravotnícke náplasti - pracie prostriedky - záhradné hnojivo - dekoratívne sviečky - školské potreby.

Špecializovaný veľkoobchod stavebného náradia. Tovar dodávame všetkým predajcom, stavebným firmám, remeselníkom aj kutilom. Predaj: -hospodárske náradie -hladítka a škrabáky -náradie pre obkladačov -meradlá, vodováhy, laty -dielenské náradie -násady, klince, skoby -kefy, povrazy, laná -rezné a brúsne náradie -záhradné ...

Ponuka priadzí -ručné pletenie -priemyselné využitie

Dom obuvi. Maloobchod, predaj: -obuv.

Maloobchod, predaj: - módne a spoločenské odevy, oblečenie.

Predaj: -ekologické výrobky pre kompletnú starostlivosť a čistotu domova -kozmetika, drogériu, nábytok, doplnky, oblečenie, obuv a ďalšie.

Predaj, maloobchod, hobbymarket: -stavebné potreby -potreby pre domácich majstrov -potreby pre remeselníkov -potreby pre záhradkárov