Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Nákup prostredníctvom internetového obchodu bonusyzadarmo.sk: - oblečenie - zdravie, krása - elektronika - darčeky, hračky - šport - dom a záhrada.

Predaj - zdravotný matrac - postele - lamelové rošty Predaj - lôžkoviny.

Internetový obchod - nábytok dodávka - detský nábytok PALI Internetový obchod - nábytok.

Výroba, predaj, e-shop: - dizajnové pánske, dámske tričká.

Predaj - kožená galantéria, textilná galantéria.

Výroba, maloobchod, e-shop, internetový predaj: - detský textil - dojčenský textil.

E-shop - indiánske potreby. Umelecké vystúpenia indiánov. E-shop - indiánske potreby.

Internetový obchod, e-shop: - športové oblečenie - bežecké oblečenie pánske, dámske, detské - bežecká obuv - voľnočasové topánky - batohy, tašky.

Prevádzkovanie internetových obchodov a e-shopov. Galantéria, metráž.

Predaj, e-shop odevy, kozmetika, pánske, dámske oblečenie.

Výroba, predaj: - dámska luxusná bielizeň - odevy na voľný čas.

Maloobchod, predaj, e-shop: - dámske oblečenie - pánske oblečenie. Prevádzkareň: Rybnicka 117, 634 00 Brno

Internetový obchod - pánske a dámske odevy štýl punk, emo, rock, metal, gothic, hardcore. Predaj - pánske a dámske odevy štýl punk, emo, rock, metal, gothic, hardcore.

Výroba, dodávka, predaj: -ofsetové vlhčiace textilné poťahy pre vlhčiace a prenášacie valce hárkových aj kotúčových ofsetových strojov českej výroby (ROMAYOR, DOMINANT, POLLY) a tiež pre rôzne typy ofsetových strojov zahraničných výrobcov. Typy poťahov: -plyšový -slučkový -hladký -zmršťovacia.

Predaj - smaltované náušnice, paličkované výrobky, tkané a plátené tašky. Výroba - tkané a plátené tašky, paličkované výrobky, tričká s veselými motívmi, tričká s veselými motívmi.