Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Krajčírsky salón. Predaj, maloobchod: -dámske, pánske odevy -kolekcia -módne doplnky.

Internetový obchod, e-shop všetko pre dieťa - autosedačky, kočíky, detský nábytok, hračky, detské oblečenie.

Predaj olečení, skate, snow pre deti. Street oblečenie, doplnky, obuv.

Predaj detského použitého textilu. V našom kamennom obchode nájdete luxusný použitý textil z Anglicka -nájdete tu oblečenie rôznych svetových značiek ako je napr. Next, Gap, George, H&M, C&A, Cherokee a mnoho ďalších.

Špecializovaná predajňa dámska spodná bielizeň a plavky, Zastúpenie značiek: Lise Charmel, Primadonna, Marie Jo, Marlies Dekkers, Simone Peréle, Lisca, Anita, Luna, CASS luxusné Shapewear, Sunflair, Opera, Magistral, aguaclara, Rebeca swimwear.

Predaj lôžkovín, matracov, riadu s nepriľnavým povrchom a výrobkov pre zdravý životný štýl. Dodávka kozmetiky s aloe vera, tepelnej terapie, kuchynské nože a roboti.

Športové oblečenie. Funkčné prádlo. Bežecké oblečenie. Fitness oblečenie. Športové doplnky.

Predaj: -látkové plienky -eko kozmetika -dojčiace a dojčenské potreby -hračky -oblečenie -prikrývky ai.

Predaj zahraničných značiek a modelov od slovenských návrhárov.

Opravy, predaj: -kožená galantéria -výrobky z kože, koženky a textílií -brašny, tašky, kabelky, peňaženky, oblečenie -výmena zámkov a dierkovania.

Kvalitné slnečné okuliare nemeckej značky Polaroid, talianskej značky Rudy Project, francúzskej značky Julbo a švajčiarskej značky INVU, ktorých ponuku budeme neustále aktualizovať o nové modely a trendy. Ovčie kožušiny, výrobky z ovčieho rúna.

Predaj, obchod s oblečením. Dámske, pánske.

Veľkoobchod drogérie: -čistiace, umývacie prostriedky (Hankel, Ecolab, Procter and Gamble, ŠTÝL Larin, ZENIT-REAL, TATRACHEMA, BOCHÉMIA -kefový tovar SPOKA KEFKY REČICE -hygienické potreby -školské a kancelárske potreby -papierenský tovar (motúzy, obálky, zošity, perá, perá, ceruzky) -ochranné pracovné pomôcky (rukavice, montérky, ...

Internetový obchod - tričká - mikiny - spodná bielizeň.

Internetový obchod, e-shop: - bežecké topánky, obuv - bežecký textil a doplnky.

Predaj - termo bielizeň - obuv dámska, pánska, detská - ponožky - pančuchy.

Predaj, montáž: -garniže a záclonové tyče - žalúzie (horizontálne, vertikálne), rímske rolety - panelové steny - montáž interiérových doplnkov - predaj záclon, dekoračných látok - zákazkové šitie.

Predaj - autorská keramika - ručne maľovaný textil Kurzy - keramické, výtvarné.