pracovných činnostiach by mal byť človek vhodne oblečený. Pracovné odevy, medzi ktoré patria montérky, blúzy, pracovné košele, čiapky a rukavice, reflexné materiály, kombinézy, plášte, zváračské či iné odevy patria do výbavy každého pracovníka.

Výroba pracovných odevov, ochranných pomôcok, pracovnej obuvi, okuliarov, respirátorov, a rukavíc.

Predaj ochrannej pracovnej pomôcky: -okuliare, prilby, obuv, odevy UVEX -rukavice -pracovná kozmetika PHYSIODERM

Výroba, šitie, predaj: - pracovné odevy. - čalúnené sedacie súpravy. Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov.

Predaj - pracovné odevy Ukladanie odpadov okrem nebezpečných Odpady

Výroba, veľkoobchod, maloobchod a zákazková výroba pracovných odevov. Všetky pracovné oblečenie - tričká, polokošele, mikiny, vesty, bundy, čiapky, ochranné pomôcky, obuv. Výroba loga výšivkou či potlačou. Nový katalóg 2005.

-Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Veľkoobchod a maloobchod -Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov

Výroba, predaj: - zdravotnícke pracovné odevy - odevy do kúpeľníctva, wellness, kozmetiky i potravinárstva.

Veľkoobchod a maloobchod lekárskymi odevmi a textilnými doplnkami.

Predaj - dámske a pánske župany, pánske trenírky. Výroba zdravotníckeho oblečenia - materiál českej výroby. Šitie dámskych a pánskych županov, pracovných kombinéz, montérok a detských zásteriek.

Zákazková výroba, šitie: - pracovných odevov pre firmy, pracovné odevy, oblečenie.

Špecializovaný maloobchod, predaj: - výrobky od renomovaných výrobcov odevov, obuvi a doplnkov pre poľovníctvo a lesníctvo - oblečenie, obuv a doplnky pre poľovníkov a lesníky.