Ležérny alebo spoločenský štýl? Pánske oblečenie zahŕňa mnoho rôznych typov odevov, ako košele, tričká, svetre, mikiny, tričká, vesty, bundy, kabáty ale aj saká, pyžamá, nohavice, teplákové súpravy či dokonca župany. Obliecť sa štýlovo môže každý.

Diskontný predaj módnej dámskej, pánskej a detskej konfekcie a doplnkov. Vo väčšine predajní je ponuka oddelenia dámskych nadmerných veľkostí.

Výroba, predaj, e-shop: - funkčná bielizeň, termobielizeň CALMA® - bedrový pás UNISEX - kukla Unisex aj detská - čelenka, čiapky cez uši - čiapky detská - spodky dlhé nohavice detské, pánske, dámske (i krátke nohavice) - mikina so zipsom dámska, detská aj pánska - dámske nohavičky s nohavičkami - nátelník s krátkymi rukávmi i ...

Soledo, s.r.o. predáva oblečenie na svojom eshope https://www.alpine-shop.cz/.

Maloobchod, predaj: - plavky, športové odevy, spodná bielizeň zn. Litex®

Maloobchod: -second hand -značkový tovar -kvalitný tovar -poškodený tovar Najväčší predajca secondhandu.

Prevádzkovateľ aukčného portálu. Internetový obchod. Sprostredkovanie, nákup, predaj: -nový aj použitý tovar cez internet.

E-shop s anatomicky tvarovanou a priliehavou funkčnou bielizňou pre deti, môže a ženy. Predávame bundy, nohavice, mikiny a vesty, spodky, tričká a košele, ponožky, čiapky.

PM-desing predáva ručne dámsku a pánsku módu. Predaj dámskeho a pánskeho oblečenia, kabeliek, batohov a tašiek cez e-shop.

Spoločnosť SEHA CZ s.r.o. prevádzkuje veľkoobchod s textilom a dováža oblečenie z Anglicka, Nemecka, Rakúska a Talianska.

Lubomír Rašovský so značkou oblečenia Acrobat sa zameriava na výrobu a predaj tričiek, mikín a potlač textilu.

Spoločnosť TWATA factory s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj dámskeho, pánskeho a detského oblečenia.

Spoločnosť Custom Sportswear s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj pánskeho a dámskeho športového oblečenia s vlastnou potlačou.