V bohatom sortimente obuvi nájdete vychádzkové, športové, módne, spoločenské, zimné, pracovné, letné či iné topánky, a to z umelých aj prírodných materiálov, ako je prírodná a syntetická koža v rôznych úpravách, textilné vlákna alebo vulkanizovaná guma.

Predaj: -obuv -pánska, dámska, detská -športová obuv -batohy, kufre, kufríky, tašky -kožené doplnky -ponožky, pančuchový tovar -krémy na topánky.

České detské topánky. Sme priamy predajca a internetový obchod špecializujúca sa na predaj kvalitnej, certifikovanej, zdravotne nezávadnej detskej obuvi. Detské topánky Fare, DPK, Beďa a Veleta, vždy z aktuálnych kolekcií nájdete v našom obchode.

Stolárstvo. Stolárska výroba: - interiéry na mieru: - kuchyňa, kuchynské štúdio - lacné skrine, vstavané skrine - obývacie izby - spálňa - sedacie súpravy - sedacie súpravy jedální. Maloobchodné predajne: - elektro - domáce elektro spotrebiče - obuvi - kabelky a kožená galantéria - potraviny - papiernictvo, ...

-Maloobchod použitým tovarom -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Sprostredkovanie obchodu a služieb