Široký výber ozdobného tovaru ponúka každá galantérie. Gombíky, nite, čipky, stuhy, suché zipsy, koráliky, vyšívacie tkaniny, priadze a oveľa viac tohto tovaru vždy na jednom mieste. Kvalitný galantérny tovar je základom práce s textilom.

Výroba vzoriek kolekcia v oblasti cloniaci techniky: - rolety - plisované látky a duetové látky

Výroba: -ponožky, ponožka. -punčochové nohavice.

Spoločnosť CLIPET s.r.o. sa zaoberá veľkoobchodným predajom poťahových látok. Ponúkame aj dekoračné látky a galantériu. Sortiment je vhodný pre čalúnikov, výrobcov nábytku, dekoratérov a architektov bytových interiérov. Tovar zasielame poštou alebo osobne rozvážame. Veľkoobchod, predaj: - poťahové látky - dekoračné látky - galantéria - ...

Produkty z oblasti módneho návrhárstva: - dámske originálne doplnky - výrobky z ručne šité kože, prírodných materiálov - precízne prepracovanie

Výroba: -kabelky, peňaženky, púzdra, pošvy na nože, všetko iba z pravej kože. -kožené remienky, mešce, kapsičky používame kožu bravčovicu, náhrdelníky, okrúhle remienky -kovové keltské symboly a draci, náušnice, kríže, znamenia horoskopu, zvieratká, zbrane, helmice -miniatúry historické zbrane.

Salon: - svadobné šaty a doplnky - bolerka, rukavičky, poháre - podväzky, obuv, oznámenia - bižutéria, spodná bielizeň a pod.

Remeselný ateliér. Predaj a zákazková výroba koženého tovaru, ceduľou, dekoratívnych pútačov, sôch a plecháčikov. Brúsenie nožov a nožníc.

Predaj ponožiek a pančuchového tovaru od českých výrobcov.

Výroba: - bavlnené ponožky: - dámske - pánske - detské - zdravotné ponožky.

E-shop s kabelkami a oblečením. Výroba kabeliek a šitie oblečenia na mieru.

Maloobchodný predaj: -farby, laky, chémia -kozmetika, parfumérie -galantéria -zdravotnícky tovar -papier -školské potreby -hračky -darčekový tovar.

predaj: -priadze na ponožky a pančuchy -tkalcovské PAD priadze. Sprostredkovanie predaja a kúpy: -použité ponožkové pletacie stroje a dokončovacie stroje. predaj: -náhradná diely na pletacie stroje UNIPLET -pletací priadze -soukací stroje pre súkanie, združovania a vyzrážaniu pletacích priadzí -Manuálna žehliaci stôl cez ...

Textilná výroba pre pohrebné služby a ústavy - výroba čalúnenie do truhiel všetkých typov vankúšiky šerpy dečky jednorazové vaky tašky na urny

BLACK CHILLI vyrába dámske a pánske kožené peňaženky rôznych štýlov a prevedení v závislosti od použitia. V sortimente môžete nájsť napríklad aj produkty ako sú prívesky alebo puzdro na diabetické pero.

Maloobchod, predaj: -galantéria -textil

Predaj, e-shop. -specializovaný internetový obchod -nadměrná obuv dámska, pánske nadmerné topánky -Športové, spoločenské, trekingové, vychádzkové, letné, zimné i domáca obuv -ponožky -péče o obuv -Kabelka, batohy.

Priadze pre pletené a háčkované výrobky

Kvalitné a pohodlnú letné, zimné i jesennú dámsku, pánsku a detskú obuv zakúpite v niektorej z predajní firmy OBUV SLOBODA s.r.o. Nami predávaný sortiment naviac zahŕňa nielen značkovú a športovú obuv, ale aj koženú galantériu, pančuchový tovar a kozmetiku na ošetrenie obuvi. Radi Vás uvítame v niektorej z našich predajní, a to v Moravských ...

Dámsku a pánsku obuv značiek Rieker, Tamaris, Marco Tozzi, Jána a pod. a tiež detskú obuv zakúpite v niektorej z predajní firmy OBUV SLOBODA s.r.o. Nami predávaný sortiment naviac zahŕňa nielen značkovú a športovú obuv, ale aj koženú galantériu, pančuchový tovar a kozmetiku na ošetrenie obuvi.

Výroba, predaj, e-shop: -ponožky, ponožka -detské slabé elastik, členkové alastik, akrylové -Dámske, pánske slabé elastik, členkové alastik, akrylové, slabé vychádzkové, nadkotníčkové, pracovné, froté športové -reklamní podľa navrhnutého loga.

Výroba, predaj: -kožená galantéria.

E-shop: -internetový obchod netradičných peňaženiek a doplnkov -peňaženky.

Eshop s metrážou - teplakovina, úplety Predaj metrového textilu, látok cez internet. Ponúkame teplákovinu, úplety, náplety, softshell, pleteniny, vzorované látky, galantériu a ďalšie. Navštívte e-shop s metrážou, kde je bohatá ponuka krásnych vzorov.