Široký výber ozdobného tovaru ponúka každá galantérie. Gombíky, nite, čipky, stuhy, suché zipsy, koráliky, vyšívacie tkaniny, priadze a oveľa viac tohto tovaru vždy na jednom mieste. Kvalitný galantérny tovar je základom práce s textilom.

Ponúkame na predaj kvalitné ručné pletacie priadze z prírodných materiálov pre začínajúce i skúsené pletařky. Predaj pomôcok na pletenie a háčkovanie. Veľkoobchod pletacích priadzí a pomôcok na pletenie a háčkovanie. Výroba a predaj autorských pletených, háčkovaných, tkaných a sieťovaných odevov a doplnkov aj na zákazku. Vypracovanie ...

Výroba a predaj sedacích súprav sériovo aj na zákazku. Veľkoobchodný a maloobchodný predaj čalúnneho materiálu a poťahových látok.

Veľkoobchod - dekoračné látky, záclony - textil na dekoráciu interiérov - filmové, javiskové a veľtržné dekorácie v nehorľavej úprave B1 - akustické látky na obmedzenie hluku - látky pre výrobcov tieniacej techniky - potlačené bavlnené látky a úplety - obrusovina s teflónovou úpravou

Dekoratérske štúdio. poťahové a dekoračné látky - veľkoobchod Služby: - veľkoobchod s čalúnnymi a dekoračnými látkami - šitie - navrhovanie - kompletné vybavenie interiérov - predaj textilných materiálov - tapiet. .

Predaj - bižutéria - dámska obuv - dáždniky DOPPLER, S.OLIVER - kabelky - dámske odevy - odevné doplnky - spodná bielizeň

Maloobchod, predaj, e-shop: -šatky -cestovná batožina -kabelky -peňaženky -tašky -batohy -dáždniky

Dovoz bavlnených tkanín, ľanu a keprových látok.

Sme česká maloobchodná firma zameraná na distribúciu a predaj módnych doplnkov. E-shop www.knoflickymanzetove.cz ponúka kvalitné manžetové gombíky rozmanitého dizajnu za nízku cenu. Gombíky sú vyrobené zo zliatiny kovu s vrstvou ródia, vďaka ktorej nikdy nestratia svoj lesk. E-shop www.sperkomanie.cz – oceľové šperky, piercing z chirurgickej ...

Maloobchod, predaj: -šperky -cukrovinky -čaja -galantéria

Návrhy a realizácia dobových filmových a divadelných kostýmov. Originálne kabelky, tašky, doplnky a šperky z vlastnej návrhárskej dielne. Šperky, peňaženky, púzdra, dokladovky, obaly na knihy, bytový textil, kozmetické tašky, opasky a ďalšie drobnosti.

Internetový obchod - kožená galantéria peňaženky, aktovky, tašky, opasky a ďalší kožený tovar.

Predaj, maloobchod: -pančuchový tovar a textilu

E-shop predaj detských doplnkov a potrieb pre zvieratá, rybárov. Tašky, kabelky, obaly, batohy a vodácke doplnky.

Maloobchod a predaj kníh. Potreby na vyšívanie.

Kožené kabelky, peňaženky, aktovky a ďalší tovar. Máme pre Vás pripravené kvalitné kožené: - vizitkára - dokladovky - batohy - kasírky - dámske a pánske peňaženky - kabelky - vychádzkové káble - kľúčenky, etue a puzdrá.

Služby: - čalúnnictvo - sedlárstvo, brašnárstvo - výroba, oprava poľovníckej potreby - opravy a rekonštrukcia sedačky, volanty, vnútorné poťahy

Internetový obchod, eshop, e-shop, maloobchod, predaj: - obuvi - dámska, pánska - odevy, oblečenie - dámske, pánske - odevné doplnky: - čiapky, šály, šatky - kabelky - peňaženky.

Výroba, predaj, opravy - transportné kufre

Maloobchod, butik: -dámske odevy. -kabelky. -obuv. -bižutéria.

Brilltex je distribútor metrového dekoračného textilu, pôsobiaci na českom trhu od roku 1994. Firma je rýdzo český subjekt, priamy dovozca a distribútor najvýznamnejších výrobcov zo SRN. Od roku 2002 pôsobíme aj na slovenskom trhu.

E-shop - kožená galantéria kabelky, manažérske tašky, puzdrá, opasky, peňaženky - dáždniky Predaj - dáždniky - kožená galantéria (kabelky, manažérske tašky, puzdrá, opasky, peňaženky, ...)