Široký výber ozdobného tovaru ponúka každá galantérie. Gombíky, nite, čipky, stuhy, suché zipsy, koráliky, vyšívacie tkaniny, priadze a oveľa viac tohto tovaru vždy na jednom mieste. Kvalitný galantérny tovar je základom práce s textilom.

Výroba: - batohy a káble pre šport a voľný čas a potreby pre rybárov. Veľkoobchod: - technické tkaniny a priemyselná metráž.

Výrobky textilnej galantérie. Výroba, predaj. - galantéria - bielizňové gumy - priežné šnúry - PES priadze.

Opravovňa obuvi BOTAX ponúka rýchlu a kvalitnú opravu dámskej a pánskej obuvi, drobné brašnárske práce a medzi naše ďalšie činnosti patrí taktiež opravy dáždnikov či úpravy odevov. Naše prevádzkarne nájdete v Prahe na uliciach Veľtržné, Chlumecká a Střelničná. Opravna obuvi: - oprava obuvi, topánok - výmena podpätkov u dámskej, pánskej ...

Výroba, predaj: -kožená galantéria.

Návrh, výroba: -šperky -odevné doplnky -netradičný nábytok ai.

Výroba kož.galantérie, reklamný tovar, výroba na zákazku, kompletizácia rôznej výroby podľa.dohody.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop - galantéria - nite, priadza, stuhy, vyšívacie tkaniny - pletacie potreby - špendlíky, zipsy, vatelíny, vlizelíny - nožnice, rezáky - krajčírske potreby.

Predaj, e-shop: - batohy - športové tašky. Výroba: - transportné obaly na mieru - zákazková výroba kufre, tašky.

Maloobchod, predaj: - záclony, dekoračné a poťahové látky, tapety - koberce, PVC, linoleá, drevené a laminátové podlahy - deky, prikrývky, obliečky, vankúše, prikrývky, obrusy, prestieranie - garniže, rolety, žalúzie, nábytok a bytové doplnky. Šitie záclon na mieru. Pokládka: - podlahové krytiny.