Široký výber ozdobného tovaru ponúka každá galantérie. Gombíky, nite, čipky, stuhy, suché zipsy, koráliky, vyšívacie tkaniny, priadze a oveľa viac tohto tovaru vždy na jednom mieste. Kvalitný galantérny tovar je základom práce s textilom.

Výroba, predaj: - české látkové plienky Petit Lulu vhodné pre deti do 3 rokov - na suchý zips alebo na patentky: - štvorcové plienky - jednoveľkostné nohavičkové plienky - nohavičkové, vrchné nohavičky - novorodenecké plienky - maxi nočné plienky - minimálne plienky - viacvrstvové plienky - vkladacie plienky ...

Účtovné poradenstvo, vedenie účtovníctva a daňovej evidencie -Prevádzka e-shopu - www.taskynakoleckach.cz a www.panskleroza.cz

Predaj - kožená galantéria, textilná galantéria.

Výroba a veľkoobchodný predaj koženej galantérie.

Maloobchod, predaj: - bytový textil: - dekoračné a poťahové látky - záclony - posteľné obliečky - kúpeľňové súpravy - deky a vankúše s náplňou duté vlákno - záclonové tyče a koľajničky - matrac, rošty do postele - rolety a žalúzie. Šijacia dielňa. Zákazková výroba, šitie: - záclon a dekoračných látok.

Obchodné centrum. Veľkoobchod, predaj: - koberce - linoleá, vinylové krytiny, PVC podlahy - laminátové, drevené aj plávajúce podlahy. Podlahárske práce. Pokládka podlahových krytín. Maloobchod, predaj: - detské a dojčenské oblečenie, textil pre deti - kočíky a potreby pre deti - postieľky, prebaľovacie pulty, autosedačky, ...

E-shop - indiánske potreby. Umelecké vystúpenia indiánov. E-shop - indiánske potreby.

Prevádzkovanie internetových obchodov a e-shopov. Galantéria, metráž.

Výroba - brašnárskeho tovaru - tašky na vzorky - púzdra na lyže - tašky na lyžiarky - rybárske puzdra - pásky na lyže

Ponúkame cestovnú batožinu koženú, plastovú az iných materiálov. Tašky na notebooky, kufre, tašky, kabelky, aktovky.

Predaj: - detská obuv - školské aktovky - batohy - dojčenské ponožky - ponožky, pančuchy.

Čistiareň perie, zberňa: - čistenie peria pomocou pary - šitie prešívaných prikrývok, vankúšov - predaj sypkovín - predaj zľavnených páperových diek a vankúšov. Nie sme pojazdná čistiareň.

- ATOS Výroba, predaj: -vybavenosť pre hotely, reštaurácie, penzióny, kúpeľná, rekreačné aj ďalšie ubytovacie a stravovacie zariadenia: -textilné dekorácie, záclony, závesy, drapérie, ozdobné oblúky -reštauračný textil (obrusy, obrúsky, naprony aj multóny) -banketové obrusy najrôznejších rozmerov a tvarov, skirtingy na ...

Zaoberá sa dovozom kvalitných, dizajnových a praktických produktov značiek BUILT, House of Marley, Marley Coffee, Netatmo, Fltblt, XtremeMac.

Predaj - pásky - peňaženky Výroba - tašky - tašky

Od roku 1992 sme sa stali výhradným distribútorom firmy CARLTON /Anglicko/ pre Českú a Slovenskú republiku. Sortiment výrobkov značky Carlton zahŕňa široký sortiment výrobkov od batožiny na rekreáciu a voľný čas - troleje, tašky, palubná batožina, prepravné obaly na šaty, kozmetické kufríky až po sortiment radu business.

Výroba, veľkoobchod: - pančuchový a ponožkový tovar. Správa a údržba nehnuteľností. Prenájom nebytových a bytových priestorov.

Predaj - smaltované náušnice, paličkované výrobky, tkané a plátené tašky. Výroba - tkané a plátené tašky, paličkované výrobky, tričká s veselými motívmi, tričká s veselými motívmi.

Dovoz, predaj textilný metráž z Dubaja. Ponúkame bavlnu a hodváb.

Výroba: - záťažné úplety z rôznych druhov materiálov - vhodné na výrobu odevov na šport, voľný čas, bielizeň a vrchné ošatenie - funkčné materiály.

Realizované originálne návrhy látok ak. mal. Evy Jandíkovej. Škála farebných veľkých aj drobných pruhov. Predaj metráže, hotových posteľných obliečok, obrusov či iných bytových doplnkov v ateliéri aj cez e-shop. Možnosť zákazkového šitia. Látky sú jemné pohmatom ako popelín (gramáž: 120 g/m2), 100% bavlna.