Široký výber ozdobného tovaru ponúka každá galantérie. Gombíky, nite, čipky, stuhy, suché zipsy, koráliky, vyšívacie tkaniny, priadze a oveľa viac tohto tovaru vždy na jednom mieste. Kvalitný galantérny tovar je základom práce s textilom.

Výroba: -osobné ochranné pracovné pomôcky (elektrikárske, zámočnícke, lesnícke a revírnické tašky, tašky pre sprievodcov, opasky, chrániče, gamaše, rukávniky a zástery pre zváračov, zástery pre kováčov).

Veľkoobchod, predaj, e-shop: - látky pre konfekčné spracovanie, pre pracovnú konfekciu, pre zdravotníctvo - tkaniny pre bytový textil - posteľné súpravy, uteráky, utierky. Úprava: - tuženie, kalandrovanie, vyzrážanie, brúsenie, krepovanie - potlač.

Maloobchod, predaj, eshop, internetový obchod: - zlatníctvo - šperky - prstene - retiazky - náramky - náhrdelníky - hodinky - kožená galantéria. Oprava, servis: - hodinky - šperky.

Výroba, predaj: - ponožkový tovar (pánsky, dámsky, detské a športové ponožky, podkolienky).

Predaj - kabeliek, peňaženiek a ďalších módnych doplnkov.

Cestná motorová doprava Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho a konfekčného tovaru, dáždnikov, upomienkových predmetov

Výroba a predaj šatiek na nosenie detí, nosidiel Alpino, nosidiel Mei Tai, sedacie vaky POOf, fleecové vrecká na šatku a pončá pre mamičky šatkonosičky. Veľký výber šatiek na nosenie detí. Ponúkame tkané, elastické, elastické s vreckom, kanafasové, saténové. Veľkoobchod-maloobchod.

-Výroba nášiviek, výšiviek, potlač textilu -Predaj reklamného textilu, textilných výrobkov a odevných doplnkov

Predaj, e-shop: -dizajnové tabakové púzdra -kozmetické tašky -taštičky na veci dennej potreby.

Predaj, e-shop: -dizajnové puzdrá na tabak -kozmetické tašky -taštičky na veci dennej potreby.

Predaj: -značkové ekologické nákupné tašky.

Výroba, predaj: -kožená galantéria-školské a študentské batohy -penály, tašky, kabelky, spisovky, aktovky, peňaženky, kapsičky.

Veľkoobchod -metrový textil. Zákazková výroba oblečenia pre firmu, tím. Výroba oblečenia firemného, reklamného, tímového oblečenia, tričká, polokošele, mikiny, košele, oblečenie pre hostesky, oblečenie pre motošport ai. Vyrábame oblečenie na zákazku. Návrh, potlač, výšivka. Výroba materiálov. Služby: -pojazdná reklama -reklamné auto a ...

Predávame dámske módne doplnky ako sú kabelky, hodinky, náramky, náhrdelníky, bižutéria, plesové listové kabelky a ďalšie

Predaj vlny, bavlniek, predtlačí, ihlíc, háčikov, gombíkov, stuh, čipiek, tkalúnov, priadzí, gumy, nití, ihiel, vreckoviek, nášiviek, port, obrusov, ponožiek, pančucháčov. Predávame bielizeň a plavky od českých výrobcov Úpavan, Linia, Barley, Lena, Spoltex, Avax a Axis.

Výroba, predaj: -kancelárske a propagačné predmety -luxusné darčekové predmety z kože (cestovné fľaštičky na alkohol, puzdrá na cigary, puzdrá na golfové palice) -kancelárske a propagačné predmety z kože, koženky a plastov (kľúčenky, peňaženky, etue, diplomatky, aktovky, diáre..) -špeciálne výrobky pre priemyselný sektor (púzdra na meracie ...

ZÁKAZKOVÁ VÝROBA, PREDAJ: -lisované a liate kovové výrobky: -odznaky, kľúčové prívesky, medaily -drobné upomienkové predmety (sošky, repliky historických zbraní) -kovodiely pre kožiarsky a textilný priemysel -spony, pracky, gombíky, ozdoby -bižutérne polotovary zo zinkových a cínových zliatin -liata a štrasová ...

Predaj: -oblečenie pre dojčatá, dojčenský tovar, textil, galantéria, ponožky -hračky. Opravy: -odevy, výmena zipsov. Šitie: -posteľná bielizeň, závesy a záclony. Čistenie odevov.

Ponúkame kolekcie kufrov, cestovných tašiek, obalov na oblečenie a ďalšiu cestovnú batožinu v plastovom a textilnom prevedení, výlučne značky Titan.

Obchodný dom Včielka, textilný tovar. Široké spektrum tovaru pre celú vašu rodinu. Naša ponuka bude stále aktualizovaná a doplňovaná a tým u nás nájdete stále nové a nové veci. Ponúkame široké spektrum tovaru pre celú rodinu: - vlna Schoeller - hračky - Puzzle - stavebnica - hry - plyšové hračky pre bábätká, dievčatá a chlapcov - ...

Výroba: -priadze. Spriadanie textilných vlákien: -mykaným, poločesaným, predenoskaným spôsobom -ďalšia možná úprava -súkanie s elektronickým čistením -skanie -združovanie -motanie -počesávanie -parenie priadze podľa požiadaviek zákazníka.