Široký výber ozdobného tovaru ponúka každá galantérie. Gombíky, nite, čipky, stuhy, suché zipsy, koráliky, vyšívacie tkaniny, priadze a oveľa viac tohto tovaru vždy na jednom mieste. Kvalitný galantérny tovar je základom práce s textilom.

Predaj, servis, opravy: -šijacie a vyšívacie stroje, overlocky, coverlocky, babylock značky VERONICA, Janome, BOBIN, ELNA, Bernina, Bernette, TEXI, Merrylock, Garudan, Siruba, SWF, Dürkopp - Adler LADA, TOYOTA, ZETINA, BROTHER, HUSQVARNA, PFAFF, VIKING. -stronie príslušenstvo: -nite, želiaca technika.

Predaj, dodávka - nadmerná obuv, topánky. Obuv: -pre štíhle chodidlá (obvodová skupina E) -pre chodidlá širšie (obvodová skupina H, K). -obuv od veľkosti 41 do veľkosti 46 u dámskej obuvi -od veľkosti 47 do veľkosti 55 pri obuvi pánskej -obuv XXL, maximálna veľkosť -dámska, pánska obuv na jar, leto, jeseň, zimu, spoločenská obuv, športová ...

E-shop - kožená galantéria kabelky, manažérske tašky, puzdrá, opasky, peňaženky - dáždniky Predaj - dáždniky - kožená galantéria (kabelky, manažérske tašky, puzdrá, opasky, peňaženky, ...)

Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov Ponúkame Vám ručne maľované vreckovky a stuhy do tanečných. Prezrite si našu galériu a vyberte si z nami ponúkaného sortimentu.

E-shop - stuhy - polotovary na tvorbu dekorácií a šperkov - kovová galantéria, pinzety, nožnice, lepidlá - organzy - sviečky

Predaj, maloobchod: -kožená galantéria

Predaj: - dámske pyžamá - pánske pyžamá - detské pyžamá - spodná bielizeň, plavky - 3D tapety - obuv CROCS - kozmetika

MIROS s.r.o. - veľkoobchod a maloobchod bytového textilu. Spoločnosť MIROS bola založená v Prahe v roku 1991, ako dovozca textilných surovín a bytového textilu. V súčasnej dobe ponúkame široký sortiment bytového textilu, záclon, dekoračných látok, uteráka, obliečky a galantérie. Súčasťou našej ponuky sú komplexné služby v oblasti bytového ...

Kasha módna značka-klasická a športová móda Predaj šperkov, kabeliek, opaskov a nekonečne veľký výber šál a šatiek.

Práca: -brašnárstvo -čalúnictvo -autočalúnictvo Výroba, predaj, maloobchod: -kožené výrobky

E-shop: -oblečenie -tričká -polokošeľa -košele -mikiny -outdoor -čiapka -tašky -froté

Výroba, maloobchod, e-shop: -originálne odevy. -tašky.

Opravy - obuv Opravy - kožené výrobky

Maloobchod, e-shop: -kabelky. -školské batohy.

Maloobchod, e-shop: -dámske odevy. -bižutéria. -kabelky.

Predaj - drobná galantéria - darčekové predmety - potreby pre stolárov a domácich majstrov Remeslá, služby - ostrenie nástrojov - sústruženie dreva

Predaj: -papierenský tovar -písacie stroje -kalkulačky -obalový materiál -školské a kancelárske potreby -hračky -galantéria.

Brašnárske práce, brašnárstvo. - malosériová aj kusová individuálna výroba z prírodných aj syntetických materiálov vrátane opráv.

Predaj a výroba pravých a umelých vlasov a príčeskov. Šitie opôn, horizonrov, šál a závesov na kultúrne a športové účely.