Nakupujte detské oblečenie pre chlapcov aj dievčatá, od dojčenského oblečenia a výbavy, po oblečenie pre predškolákov a školákov. Vyberte si zo širokej ponuky tričiek, búnd, nohavíc, mikín, topánok a športového i voľnočasového oblečenia všetkých veľkostí.

Maloobchodný a veľkoobchodný predaj outdoorového oblečenia, obuvi a hardvéru (batohy, palice, spacie vaky, prilby, campingové a horolezecké potreby, skialpové lyže, topánky, viazanie) značiek CMP Campagnolo, Fjord Nansen, Salewa, Dynafit, Pomoca. Zároveň prevádzkujeme internetový obchod na adrese www.obchod-outdoor.cz, skialpovú požičovňu a ...

Fehérová Jaroslava - Jarka Textil + detská zdravotná obuv Predaj detskej zdravotnej obuvi ŽIRAFA /testované, kožené, česká výroba, vyberacia stielka/ od vel.18-30. Dojčenský a detský textil, látkové plienky atď.

Ponúkame kvalitný, atestovaný dojčenský tovar: - dojčenské fľaše - cumlíky - cumlíky - odsávačky - sterilizátory - hrnčeky - jedálenské sady - tehotenské potreby - pomôcky na dojčenie - hygienické potreby - detské topánky - hračky - postieľky - nočníky - detské bezpečnostné zámky a poistky na nábytok. Prinášame ...

Dovozca a predajca použitého textilu z Veľkej Británie.

Ponúkame kvalitné detské oblečenie prevažne českej výroby a drevené hračky tuzemskej výroby.

Výroba, predaj: - čistiacich handier, textílií - handry biele aj farebné z bavlny i trikotu. Dovoz, import, predaj: - second hand z Holandska a Švédska - triedený detský second hand z Holandska.

Textilná výroba, šitie na zákazku, predaj: - detského a športového oblečenia: - softshellové bundy, nohavice, kabáty - zateplené bundy, vesty - lyžiarske kombinézy - tričká, tielka - mikiny, roláky - doplnky - čiapky, čelenky, nákrčníky.

Výroba: - dámskej, pánskej a detskej nočnej bielizne z úpletu, flanelu a iných materiálov. - pyžamá - župany - spodná bielizeň.