Nakupujte detské oblečenie pre chlapcov aj dievčatá, od dojčenského oblečenia a výbavy, po oblečenie pre predškolákov a školákov. Vyberte si zo širokej ponuky tričiek, búnd, nohavíc, mikín, topánok a športového i voľnočasového oblečenia všetkých veľkostí.

Textilná výroba, šitie na zákazku, predaj: - detského a športového oblečenia: - softshellové bundy, nohavice, kabáty - zateplené bundy, vesty - lyžiarske kombinézy - tričká, tielka - mikiny, roláky - doplnky - čiapky, čelenky, nákrčníky.

-Veľkoobchod a maloobchod -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Výroba a opravy čalúnskych výrobkov

Výroba: - dámskej, pánskej a detskej nočnej bielizne z úpletu, flanelu a iných materiálov. - pyžamá - župany - spodná bielizeň.

Veľkoobchod, predaj: - autodoplnky, autotuning - dojčenské potreby a hračky Canpol Babies - dojčenský a detský textil - TUP-TUP, Hoop, Sofija - textilné výrobky pre deti - Raster - čiapky a šály, Rewon - pančuchy a ponožky.

Nákup prostredníctvom internetového obchodu bonusyzadarmo.sk: - oblečenie - zdravie, krása - elektronika - darčeky, hračky - šport - dom a záhrada.

Predaj dámskeho, pánskeho a detského oblečenia.

Obchodné centrum. Veľkoobchod, predaj: - koberce - linoleá, vinylové krytiny, PVC podlahy - laminátové, drevené aj plávajúce podlahy. Podlahárske práce. Pokládka podlahových krytín. Maloobchod, predaj: - detské a dojčenské oblečenie, textil pre deti - kočíky a potreby pre deti - postieľky, prebaľovacie pulty, autosedačky, ...

Výroba, maloobchod, e-shop, internetový predaj: - detský textil - dojčenský textil.

e-shop - internetový obchod: - detské a dojčenské oblečenie - posteľné obliečky - hračky.

Internetový predaj detského a dojčenského oblečenia. E-shop

Predaj značkového oblečenia pre vaše deti za bezkonkurenčné ceny.

Predaj, e-shop, maloobchod: - dojčenský tovar - pánske, dámske odevy - detské odevy

Internetový obchod - second hand - detský a dámsky značkové oblečenie.

Svadobný salón. Veľkoobchod svadobných šiat Požičovňa, požičiavanie: - značkové svadobné šaty, lodičky - snubné prstene - svadobné oznámenia, ozdoby, bižutéria - šaty pre družičky, mládenca, ženíchov.

-Maloobchod použitým tovarom -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Predaj dámskeho, pánskeho i detského oblečenia.

Tradičná výroba kvalitného pleteného vrchného oblečenia a termobielizne. Firma má vlastnú pletáreň, úpravňu aj konfekčnú dielňu, vrátane vyšívacieho strediska a oddelenia sieťotlače. Kolekcia BOCO&Body Comfort reprezentuje funkčnú bielizeň špičkových parametrov. Internetový obchod, predaj, výroba: - termobielizeň, thermoprádlo, funkčná ...