Využite širokú ponuku dámskeho oblečenia vo veľkostiach XS, S, M, L, XL a XXL, ktorá zahŕňa šaty, košele, overaly, legíny, tričká, svetre, teplákové súpravy, spodnú bielizeň, čiapky, tuniky, saká, župany, šály , šatky, blúzky, kabáty a bundy.

Predaj, e-shop: - dámsky textil - dámske oblečenie.

Módny butik, móda. Maloobchod, predaj: - pánska, dámska konfekcia, odevy, oblečenie.

Maloobchod, predaj: -sklo, porcelán -zaváracie poháre -sklenené misy, misky -domáce, kuchynské potreby -textil pre voľný čas.

Výroba, predaj, veľkoobchod, maloobchod: -ponožiek, ponožky BONOK -ponožkového tovaru, ponožky pánske, dámske, detské, zdravotné, ďalej potom podkolienky, nadkolienky, krajkové podkolienky alebo aj športové (štuky za najvýhodnejšie ceny), tenké, hrubé, pre letné aj zimné obdobie z vybraných a vždy z praxe veľmi oceňovaných ...

Výroba, predaj: - dámska konfekcia, odevy, oblečenie - kostýmy, komplety, šaty a vlnené flaušové plášte - letné šaty, blúzky a letné komplety.

Výnimočný spôsob obchodovania na internete.Ako predať svoj produkt za maximálnu cenu a nakúpiť za zlomok ceny.Systém spojený s dobročinným účelom a sponzorstvom .Neváhajte a obchodujte v systéme GoodTimeShop ...čas beží....

Predaj: - plesové, maturitné, večerné a svadobné šaty.

Veľkoobchodná a maloobchodná predajňa: - spodná bielizeň - Ewa Bieňelle, Soreno a Princess, Elle, Lormar, Comet, Sariana - dámske odevy - bižutéria.

Predaj: - spoločenské šaty - svadobné šaty. Cvičenie: - zumba.