Využite širokú ponuku dámskeho oblečenia vo veľkostiach XS, S, M, L, XL a XXL, ktorá zahŕňa šaty, košele, overaly, legíny, tričká, svetre, teplákové súpravy, spodnú bielizeň, čiapky, tuniky, saká, župany, šály , šatky, blúzky, kabáty a bundy.

Predaj dámske, pánske, detské bundy

Spoločnosť LOGOTEX s.r.o. sa už od roku 2000 špecializuje na výrobu a distribúciu originálnych módnych doplnkov ako sú pánske kravaty, šatky, motýliky, dámske šály, vreckovky a tiež dáždniky. Naše zákazková výroba kravát vhodná ako pre súkromné osoby, kluby, firmy ale aj štátne inštitúcie. Nájdete nás na adrese Lazaretní 1/7, Brno - ...

Výroba, predaj, e-shop,: -Dámske odevy z elastických materiálov -tričko, blúzky, šaty, sukne, kompresný nohavice, legíny -veľkosti 34-56.

Výroba malosériovej, šitie, šijacie dielňa: - dámska ľahká konfekcia - blúzka, sukňa, šaty, kostým, sako, nohavice - denná výrobná kapacita cca 500 - 600 kusov - športové ošatenie, cyklo oblečenie - Odberatelia zahraničia (Belgicko, Taliansko, Holandsko)

služby: - požičovňa svadobných aj spoločenských šiat - zabezpečovanie svadobných oznámení a doplnkov

E-shop - kožené bundy - kožené nohavice - moto bundy, tričká - brašne, opasky.

E-shop: - legíny - sukňa - športové podprsenky

E-shop: - dámske, pánske a detské oblečenie

OK Tričká sú originálne tričká so zaujímavým dizajnom, ktoré zaujmú na prvý pohľad. Predaj kvalitné, vtipná, kreatívne tričká. E-shop. Pánske, dámske tričká. Tričká pre páry. Ponúkame sprostredkovanie nebankové pôžičky od 500 Sk až do 5 000 000 Sk.

Spoločnosť Aneta librové - Eko Chrobáčik sa zameriava na internetový predaj dojčenských potrieb, detského oblečenia, ekologické drogérie a kozmetiky aj tehotenskej módy. Nájdete u nás široký sortiment detských látkových plienok, osušky, ekologické hračky a ďalšie potreby pre bábätká. Naše výdajné miesto sa nachádza v Brne, mestská časť Bystrc na ...

Internetový obchod, e-shop: - detské oblečenie - dámske, pánske odevy.

Výroba, predaj, e-shop: -výšivky, strojové vyšívanie -aplikácie kamienky -vyšívací programy -textil z pleteniny pod značkou Millenium (polokošele, mikiny, tričká, tepláky, šortky a pod.).

Salón a požičovňa spoločenských a svadobných šiat pre Vyškov, Brno, Prostějov. Dámske plesové a spoločenské a svadobné šaty, topánky, kabelky, rukavičky, doplnky.

Zákazková výroba tričiek. Dizajnové tričká, mikiny, tielka.

Svadobné štúdio, požičovňa, predaj: - svadobné, spoločenské šaty.

Výroba, e-shop - nosiace a tehotenské oblečenie. Dodávame na trh praktické oblečenie na nosenie detí, ktoré efektívne ochráni ako rodičia, tak aj v prvom rade ich deti, pred nepríjemnými poveternostnými podmienkami. Prirodzene, pri zachovaní maximálneho pohodlia a spokojnosti. Všetky naše mikiny, bundy či kabátiky budú skvelým a nenahraditeľným ...

Deny fashion Deny modelová tvorba. Zákazková výroba odevov, šitie vo všetkých veľkostiach pre ženy, ležérna elegancia. Vyrábame prevažne z prírodných a zmesových materiálov - bavlna, ľan, prírodný hodváb, viskóza, doplnené polyesterom a lycrou. Ručné práce-batika, háčkovanie, ručné aj strojové pletenie, aplikácia, patchwork.

Predajňa Volansky FASHION Predaj odevy: -pánska aj dámska móda -móda do kancelárie aj voľný čas -obleky, Black tie, Business casual -košele, polo tričká, svetre, vesty, saká, nohavice -plesové šaty, spoločenské šaty -modne doplnky, motýliky -bundy, kabáty -kravaty, topánky Značka Volansky FASHION.

Internetový obchod, e-shop: - dámske odevy - pánske odevy - detské odevy - spodná bielizeň - plavky - šperky.

Predajňa aj eshop, internetový predaj: -značkové oblečenie, streetové -tričká, čiapky, kraťasy -zimné bundy, jarné bundy -mikiny, nohavice, topánky -peňaženky. Športové a zábavné: -športová balančná pomôcka - balačné dosky. -Longboard -kolobežky -príslušenstvo kolieska, dosky, riadidlá, gripy, pegy, brzdy, vidlica griptape, helmy.

Výroba, šitie, predaj, eshop: -dámska a pánska nočná bielizeň, bielizne: -pyžamo, pyžamá -nočná košeľa -župany, domáce oblečenie -dámske tričká, tričko -vlastná modelová kolekcia.

Internetový predaj alternatívneho oblečenia, odevných doplnkov, šperkov, obuvi v štýle gothic, metal, steampunk a ďalších štýlov.