Využite širokú ponuku dámskeho oblečenia vo veľkostiach XS, S, M, L, XL a XXL, ktorá zahŕňa šaty, košele, overaly, legíny, tričká, svetre, teplákové súpravy, spodnú bielizeň, čiapky, tuniky, saká, župany, šály , šatky, blúzky, kabáty a bundy.

Boutique, predaj. - luxusná móda - šaty, tričká, topy - svadobné šaty - šperky

Zákazkové krajčírstvo- Palla Šitie, predaj: - dámska konfekcia - konfekcia pre plnoštíhle.

Výroba a predaj: - odevy - ľahká dámska konfekcia, - pánske športové košele a bundy.

Veľkoobchod: -textil, odevy, oblečenie. Šijacia dielňa.

Veľkoobchod: -oblečenie, odevy, -nášivky, -vaky, -tričká s potlačou, -placky.

Kožušníctvo. Výroba, šitie, maloobchod, predaj, oprava: - kožušiny, koža - kožené odevy - kožuchy, kožušinové rukavice, čiapky - kabelky, puzdrá, rukavice, peňaženky, doplnky.

Šijacia dielňa, krajčírka, krajčírstvo. Výroba, šitie, predaj: - dámska ľahká konfekcia, odevy.

Sprostredkovanie obchodu s čínskymi výrobcami. Dovoz textilu, skladových vozíkov, autodoplnkov, hračiek, diamantových kotúčov, náradia a pod. Poskytujeme služby spojené s dovozom tovaru z kontinentálnej Číny a Hongkongu.

Výroba, predaj, šitie: - ťažká konfekcia (pánske a dámske obleky a kostýmy, plášte, kabáty, nohavice, sukne). Krajčírstvo.

Koblížkov obchodík ponúka dojčenské oblečenie, detské oblečenie, detské hračky a ďalej je v ponuke tehotenská móda a oblečenie.

Výroba, šitie na mieru: - športové, tanečné kostýmy a odevy - propagačné a reklamné odevy, kostýmy, oblečenie - lôžkoviny, vankúše, obrusy, zástery - ľahšie pracovné odevy a konfekcie.

Výroba, šitie: - luxusná dámska móda, konfekcia (modely, odevy) - úpletová konfekcia - plesová konfekcia. Osobitý dizajn, originalita. Úprava zakúpených modelov. Možnosť individuálneho zhotovenia časti kompletu. Vlastné značkové predajne.

Predaj - textilné doplnky Výroba - textilné doplnky - odevy

Svadobný salón Štýl Požičovňa, požičiavanie: - svadobné šaty renomovaných firiem z Francúzsko, Taliansko, Poľsko, ČR atď. - pánske obleky - detské šaty pre družičky aj mládenca.

Výrobca a distribútor oblečenia pre šport a voľný čas. Veľkoobchod: - dámske a pánske športové oblečenie (tričká, mikiny, joggingové nohavice, joggingové bundy) - elegantného oblečenia na voľný čas (jeans, nohavice, tričká, bundy) - kolekcia spodnej bielizne.

Dizajn-darčeky Vám prináša jedinečné darčeky, šperky, tričká, prstene, jelenie šperky, doplnky a kabelky. Tričká a prstene, ktoré padnú. Šperky, doplnky aj jelenie šperky, ktoré sa páčia všetkým! Dizajn darčeky ozdobí Váš domov aj Vás!

Fanny - materské oblečenie. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - tehotenské a materské oblečenie a móda.

Maloobchod, predaj, e-shop: - pánska a dámska móda, oblečenie, odevy na voľný čas (pánske, dámske odevy) - parfémy.

Internetový predaj: - dámske, pánske oblečenie - kožené kabelky - dámska obuv - doplnky.