Využite širokú ponuku dámskeho oblečenia vo veľkostiach XS, S, M, L, XL a XXL, ktorá zahŕňa šaty, košele, overaly, legíny, tričká, svetre, teplákové súpravy, spodnú bielizeň, čiapky, tuniky, saká, župany, šály , šatky, blúzky, kabáty a bundy.

Maloobchod, predaj, e-shop: -pánske, dámske a detské tričká

Predaj, zákazková výroba: - dámske spoločenské šaty

Predaj, e-shop: - značkové odevy, obuv, kabelky - šperky, hodinky

Veľkoobchod, e-shop: - použité oblečenie z Anglicka - second hand

Výučba - orientálne brušné tance - gothic belly dance - pharaonic dance style - folklórne tanca severoafrických národov - tradičné tance kmeňov Tuaregov, Berberov a Beduínov - tradičné ľudové turecké tance Organizovanie tanečné vystúpenie na kultúrnych akciách, firemných a maturitných večierkoch atď. Internetový obchod, ...

VIP Italian Fashion....móda, ktorá Vás prekvapí... Obchod VIP Italian Fashion.... vznikol spojením českých a talianskych obchodníkov s cieľom ponúkať na slovenskom trhu výrobky vysokej kvality excelentných talianskych značiek. Taliansky štýl módy je preslávený po celom svete a predstavuje silnú stránku nášho obchodu. Naším poslaním je uviesť na ...

E-shop - detské oblečenie - dámske oblečenie - pánske oblečenie.

Predaj, e-shop: - dámske a pánske odevy nadmernej veľkosti - tehotenská móda

Veľkoobchod: - textil pre reklamné agentúry

Svadobný salón. Požičovňa: - svadobné šaty - spoločenské šaty - pánske obleky - šaty pre deti

Predaj dámskej talianskej módy všetkých veľkostí, kabeliek a módnych doplnkov.

internetový a kamenný predaj spanelskej značky Smash. -znacka smash pochádza zo spanelska, jedna o farebnú dámsku módu oblečenia.

Nana-vogue.cz je vintage a outlet obchod s luxusným oblečením, ktorý sa snaží vyniknúť hlavne svojou starostlivosťou pri výbere každého predávaného kúsku. Môžete tu nájsť luxusný outlet známych módnych značiek a originálne vintage, ktoré nie je bežne k dostaniu. Ponúkame aj široký výber šatiek.

Veľkoobchodný predaj textilu oblečenia a obuvi z Bangladéša.

Maloobchod, predaj: -konfekcia značky BENETTON: -dámske, pánske a detské odevy, textil. Ďalšia predajňa: -Centro Zlín Zlín-Malenovice, 3. mája 1170 tel.:737259702 email: centro@benetton-zlin.cz Detský Benetton Tr.T.Bati 190 (Archa Dom) Tel.:737259700 Po-Pi 9-18, So 9-12.

Najväčší výrobca a predajca športového oblečenia a termo bielizne v SR. Značka MOIRA sa v Českej republike stala symbolom pre funkčnú bielizeň. Produkty: - Ultralight - Bio - Mono - Duo - Trio - Duplex - Tropiko - Imarion - Plyš.

Značkový predaj: -funkčná bielizeň -športové oblečenie.

Požičovňa svadobných a spoločenských šiat.

Predaj, e-shop - dámske a pánske oblečenie - tričká, nohavice, sukne.

Predaj a drobné opravy odevov. sortiment: -spodná bielizeň -ponožky a pančuchový tovar -nočná bielizeň -funkčná bielizeň -detský textil -detské papuče.

Svadobný salón ADAMA Vám požičiem svadobné šaty, plesové šaty, pánske šaty, spoločenské šaty a detské šaty.