Vyberte si zo širokej ponuky bytového textilu. Či už potrebujete bavlnené, flanelové, saténové alebo krepové obličeky, froté či napínacie plachty, prikrývky a prehozy, poťahy, deky, koberce alebo záclony či závesy - všetko krásne zútulní Váš domov.

Výroba a predaj: - tkané ľanové prestieradlá s rôznymi motívmi - prikrývky, paplóny, vankúše - spacie vaky, zdravotné matrace - obliečky, prehozy a doplnky - výplne pre čalúnnický nábytkársky priemysel -FUTON. Výrobky sú plnené značkovým dutým vláknom, ovčím rúnom MIKROSTOP. V prevedení perové, polyesterové, vlnené a bavlnené.

Predaj, maloobchod: -nábytok, váľandy, kuchyne, dvojlôžka, obývacie steny, detské izby, postieľky, stoličky, sedacie súpravy -ratanový nábytok (priamy dovoz z Ázie) -nábytok z bambusu (priamy dovoz) -kancelárskych nábytok -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -Priemyselné tovar -drogerie, hračky.

Maloobchod, predaj: -nábytok (bytový, kancelársky, detský, kuchynský atď.) -bytové doplnky -bytový textil (obliečky, uteráky) -bytový metrový textil, metráž -podlahové krytiny (koberce, korok) -domáce, kuchynské potreby -sklo, porcelán.

Predajňa papierových, vinylových, vliesových tapiet a plagátov. Tapety s motívmi tehly, dreva, kameňa. Fototapety a samolepiace tapety.

Návrh, dodanie vodnej postele, lôžka, matrac -AKVA pre zdravý spánok a relaxáciu Kompletný návrh, vybavenie interiérov a Snoezel miestností .

Firma DEADE s.r.o. ponúka: Maloobchod, predaj, dodávka, výroba: - nábytok. Zákazková výroba čalúneného, dreveného nábytku - LTD - lamonitrieskové dosky s povrchovou úpravou. Čalúnený nábytok, čalúnnictvo. Sedacie súpravy, sedací nábytok, sedačky. Čalúnené a kožené postele. Obývacie izby (obývačky). Kancelársky nábytok. Spálne. Sedacie ...

Realitná kancelária: -po-pia 9.30-17 -odhady nehnuteľnosti -predaj a prenájom nehnuteľností - byty, rodinný domček, nájomný dom, pozemok, pole, výrobné priestory, sklady. Kaviareň: po-ne 7.30-18 Penzión: -izby vybavené sociálnym zariadením, chladničkou a TV.

Vzorková predajňa: -tkané ľanové prestieranie s horňáckými motívmi -přikrývka, prikrývky a vankúše -spací vrece, vrecia, zdravotné matrace -povlečení, prikrývky a doplnky -výplň pre čalúnnický nábytkársky priemysel -FUTON. Výrobky sú plnené značkovým dutým vláknom, ovčím rúnom MIKROSTOP. V prevedení perové, polyesterové, vlnené a bavlnené.

Predaj, montáž: - garniže a záclonové tyče - žalúzie (horizontálne, vertikálne), rímske rolety - panelové steny - montáž interiérových doplnkov - predaj záclon, dekoračných látok - zákazkové šitie.

Výroba šitých a háčkovaných potrieb pre bábätká. Internetový obchod s hniezdočkami, vankúšikovými mantinelmi, zavinovačkami, dečkami, vankúšikmi a zaspávačkami.

Výroba: - textilný tovar - bytová a stolové konfekcie - preosievať na prešívacím stroji Ecomat v šírke materiálu 240 cm - veľkosť vzoru až 30 cm - šitie bytového textilu na zákazku a vysekávanie na mostové stroji Výroba, šitie kožená a textilná galantéria, rôzne druhy kábel, kabeliek, kabelka, batohy, opasky.

Bytové štúdio. Predaj: - bytový textil: - záclony, závesy - podlahoviny: - koberce v metráži aj kusové - PVC - laminátové a drevené podlahy - garniže. Šitie, úpravy: - dekoračný textil - koberce. Podlahárske práce. Možnosť pokládky podláh.

Firma RM INTERIERY sa od roku 2007 zameriava predovšetkým na kvalitu a moderný dizajn. Naším hlavným cieľom je pre Vás vyrobiť dokonalý interiér - domova, kancelárie, reštaurácie atď. Ponúkame Vám tovaru ako sú koľajnice, kovové tyče, rímske rolety a japonské posuvné steny. Ďalej potom metráž špeciálnu kolekciu látok. Z nášho materiálu Vám na ...

Postele, vstavané skrine, kuchynské štúdio, linky, matrace, kuchyne, záhradné, čalúnený, kancelársky, kúpeľňový nábytok Rosice, Pohorelice, Brno vidiek, Trebišov, Náměšť nad Oslavou -sedací súpravy -postele z masívu -nábytok do detských izieb -válendy -rošt -matrace -kancelárskych kreslá -věšáky, nemý sluha -skříně -komody -kuchyňské, ...

PhDr. Adam Chalupníček prevádzkuje internetový jarmok služieb, tovaru a výrobkov.

Zákazková výroba a predaj vlnených výrobkov. Predávame deky, koberce, tašky a doplnky z vlny.

LS Style krajčírstvo s.r.o. je rýdzo česká výrobná firma, ktorá kladie dôraz na poctivú českú výrobu a tradíciu zachovania klasického remesla. Aj keď sme mladá firma, máme bohaté dlhoročné skúsenosti, ako so šitím odevov, tak aj hotelového a bytového textilu. Sme schopní ušiť prakticky všetko podľa priania a aktuálnych potrieb zákazníka. Zakladáme ...

Predaj, e-shop: - detský tovar - detské oblečenie - hračky - detské obliečky

Textilománia s.r.o. poskytuje predaj domáceho textilu, postelí, matracov a ďalších výrobkov. Ponúka kvalitné obliečky, prestieradlá, uteráky a osušky českej výroby. Niektoré vzory obliečok si nechávajú exkluzívne vyrábať iba pre náš obchod.

PiCaSo manufactury, s.r.o. sa zaoberá s ručnou výrobou matracov, vankúšov, prikrývok a ďalších posteľných doplnkov.