Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

E-shop: - batohy - školské aktovky - peračníky - peňaženky

predaj: - hovädzie lícovej kože, usne galantérny, obuvnícke, odevné, úžitkové - kovania na výrobky - doplnkový sortiment.

V kúzelnom svete MujParacord.cz nájdete veľa zaujímavého tovaru. Na predaj: - náramky - padákové šnúry - survival príslušenstvo.

Výroba aj na zákazku, predaj: - pracovné odevy - až 160 druhov podľa požiadavky.

Kvalitné a pohodlná, prevažne usňová obuv i pre široké chodidlá. Všetko skladom. Krátke dodacie lehoty. Telefonická podpora.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -PONOŽKY, PODKOLIENKY, POTÍTKA detské, dámske, pánske, tenké, froté, elastické, vzorované, antibakteriálne -PONOŽKY ŠPORTOVÉ tenisové, squashové, futbalové, cyklistické, volejbalové, basketbalové, bežecké, turistické, golfové, lyžiarske -PONOŽKY ZAKÁZKOVÉ oddielové, reklamné, firemné, letecké, ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: - metrový textil - metráž - látky, tkaniny, úplety - galantérie.

E-shop. Eco produkty: - darčeky a hračky - drogérie, fľaše, termosky - filtrácia vody, kuchyne a riad - lôžkoviny, obaly, tašky - kozmetika a pod.

Svadobný salón Vlasta zabezpečuje svoje služby od roku 1991. Zaoberáme sa požičiavaním svadobných a spoločenských šiat. Modely šiat ponúkame od domácich návrhárov, ale aj zo zahraničných dielní. Sortiment svadobného a spoločenského oblečenia: - dámske šaty, závoje, pančuchy, peleríny, klobúky, rukavičky, črievičky a doplnky - pánske ...

Zelený strom je česká rodinná firma. Ponúka originálny sortiment tovaru pre stolovanie. Dodáva kvalitné, trvanlivé čajové a kávové servisy, taniere a misy a misky. Dodáva tiež kvalitný textil vyrobený ekologicky.

Predaj, e-shop: - dámske a pánske oblečenie, odevy

Maloobchod, predaj: - ovčí produkty - výrobky z ovčej vlny - bylinné balzamy - výrobky z konope Veľkoobchodný predaj, sklad: - letisko 1578, 765 02 Otrokovice tel .: 603164910.

On-line návrh oblečenie: - široké spektrum textilu pre dámy, pánov, deti - viac motívov

Maloobchod, predaj: -konfekce, odevy -kostýmy, nohavice -halenky -šaty -pletené tovar -klobouky -zimní dlhé a krátke plášte, bundy. -módne doplnky.

Distribúcia, veľkoobchod: - textilných priadzí - technických priadzí.

Predaj výrobkov od zdravotne postihnutých osôb a seniorov: - predaj sortimentu od dodávateľov aj chránené dielne

Perola čistiareň s.r.o. ponúka profesionálne mokré a chemické čistenie odevov, pranie bielizne, žehlenie, mangľovanie aj drobné úpravy oblečenia. Medzi naše ďalšie služby patrí tiež opravovňa obuvi, čistenie kobercov a čistenie kože. Nájdete nás na ulici Hviezdoslavova, Praha 4. Služby našej čistiarne: - čistenie, čistiareň odevov - ...

Požičovňa - svadobné šaty - spoločenské, detské šaty - pánske obleky - doplnky.

Výroba a spracovanie textilu - spracovanie textilného odpadu a zvyškov z textilnej výroby - recyklácia textilného odpadu.

Maloobchod, predaj: -Dámske, pánske odevy -textilní výrobky, textil, odevy -potravinové.

Veľkoobchod s textilom: -predné dovozca fleece materiálov Import, export, veľkoobchod: -metrový textil -látky -metráž -fleece -Bavlnený úplety -funkční textílie -lacomfort. Sprostredkovanie vývozu alebo dovozu z DUBAI v UAE. E-shop s Arabskými parfumy

E-shop: - hračky - detské oblečenie - dojčenské tovar

Dodávka, distribúcia, maloobchod, predaj, výroba: - obuv: - PRESTIGE - športové - pracovný - chirurgická - zimné - detská.

Autoservis, pneuservis a cykloservis. -opravy, servis pneumatiky, pneu -predaj pneumatík a diskov na osobné a úžitkové vozidlá -Výmena pneumatík, vyvažovanie kolies, lepenie a predaj pneumatík. -opravy bicyklov, servis bicyklov -cyklosortiment. Maloobchod, predaj: -zahrádkářské, hospodárske, vinárske potreby a doplnkový predaj -pracovný ...

Výroba, predaj, e-shop: - bekovky - čiapky - klobúky - šiltovky, čelenky