Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

E-shop: - školské pomôcky - detské oblečenie - hračky - kozmetika - športové vybavenie - použitý tovar.

predaj: - luxusný talianskej spodné prádlo.

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov

Oblečenie a módne doplnky kašmíru. Internetový obchod, eshop, predaj: - slnečné okuliare - lyžiarske okuliare - tričká, mikiny.

Predaj tanečnej obuvi pre moderné, jazzový, spoločenský, diskotékový tanec, street dance, salsu, hip hop a balet. Uspokojíme potreby profesionálnych tanečníkov, ale aj tých, čo tancuje iba rekreačne v tanečných, na plesoch alebo v rôznych tanečných kurzoch.

Potlač, predaj, e-shop: -tričko, mikiny. -textil. Výroba, potlač: -samolepky. -placky, butony. -trsátka. -reklamní predmety. služby: -sítotisk. -tamponový tlač. -velkoplošný tlač.

Svadobné salón: - zapožičanie svadobných a spoločenských šiat - šaty pre najmenších (slečny i chlapci) - korunky, bižutéria, závoje, .... - pierka do kvietkov a iné potrebné doplnky - svadobné oznámenia - svadobné kytice, kytice na auto, výzdoba svadobnej tabule - nevesty majú u nás zľavu na svadobné oznámenia - snubné prstene - oblečenie ...

Výroba: -ponožky -pletená výroba ponožiek -strojové vyšívanie - potlač textilu - reklamný textil -detské, dámske, pánske -elastický -detské froté -ohrnovací froté -froté, polofroté -zakázková výroba.

Brašnári, výroba, predaj, e-shop: - opasky - kabelky, tašky - kožené puzdrá - peňaženky - mešce.

Predaj, veľkoobchod: - kožiarskej výrobky - činením rastlinným činidlom usne (remenárske, sedlárske, stélkové) - chromočiněné usne (waterproof 6TX) - štiepenka - bravčovina Sklad - tel.:577923829: - námestie 3. Mája 34, Otrokovice.

predaj: - potreby na pletenie a háčkovanie - pletené a háčkované výrobky.

Výroba a predaj ponožkového tovaru. Výroba, predaj: - ponožky.

distribúcia: -detské dizajnové produkty.

predaj: - ručné náradie - brusivo - ochranné pracovné pomôcky, obuv, oblečenie.

internetový obchod - dámske, pánske a detské oblečenie - dámska a detská obuv - kozmetika - šperky - darčekové predmety - hračky - bytový textil - módne doplnky - domáci maznáčikovia

E-shop: - náradie - záhradné náradie - vybavenie autodielní - ochranné pomôcky - autodoplnky - kempingové a outdoorové vybavenie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -stavebné náradia a ochranné pracovné pomôcky -osobné ochranné pracovné pomôcky -pracovný odevy (montérky, kombinézy, vatované kabáty, nohavice) -pracovný rukavice (celokožené, kombinované, neprůřezné, chemicky odolné) -pracovný obuv (s oceľovou špicou, gumové čižmy, filcové topánky) -pomůcky ...

Zdravé spanie. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - matrac ortopedické - lôžkoviny z ovčej vlny - vankúše z visco peny.

Dovoz, predaj: - outlet oblečenie od rôznych výrobcov a značiek

Dovoz, veľkoobchod, predaj: - batohov, športových a cestovných tašiek či kabeliek z Veľkej Británie.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop, e-obchodných stroje a zariadenia pre textilný a odevný výrobu: -šijacie stroja vrátane opravy a servis, domáce, priemyselné, profesionálne -galanterie - nožnice, pravítka, ihly ... -textilní stroje - rezacia technika (Rezačky, žehliaca technika, CAD systémy) -Príslušenstvo - lemovača, zakladače, ...

Najširší sortiment spotrebného tovaru pre mäsiarov a údenára ponúka svojim zákazníkom firma Martin Kučera. Máme najväčší výber sekáčikov a ocílek v SR. Ďalej v našom sortimente nájdete sekery a sekáče, pílky na kosti, mäsiarske rukavice a zástery, špecializovanú obuv, jednorazové potreby, sterilizátory nožov, ceruzky a farby na značenie mäsa, ...

Predaj matracov. Ponúkame matrace zdravotné, polyuretánové, zo studenej peny, taštičkové, kokosové, latexové, sendvičové, detské a ďalšie. Všetko skladom. Výhodné akcie. V našej predajni si môžete matrac vyskúšať a rovno odviezť. Doprava po Prahe v deň objednania. Zabezpečujeme dopravu aj po celej SR.

Obchodík s originálnymi detskými bodynkami, milnikovými kartičkami pre bábätko a ďalším lákavým tovarom pre tých najmenších. Kvalitný materiál, dobrá komunikácia a rýchle dodanie.

Výroba a predaj pracovných odevov. Všetok tovar spĺňa STN a EN a má vyhlásenie o schode. Vyrábame a predávame tento sortiment: - ochranné štíty a okuliare - číre, prachotesné -Ochranné masky, filtre zváračské kukly, štíty - ochrana sluchu - zátkové a mušľové chrániče 3M (Racale, Scott), Kemira, Moldex, Refil, Peltor - ochranné ...