Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj metrového textilu a galantérie.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj: - metrový textil - bytový textil - priadze - galantéria - darčekové predmety.

Veľkoobchod, predaj: - drogéria, drogistického tovaru - bytového textilu, bytový textil - bytových doplnkov, bytého doplnky

predaj: - matrac - lamelové rošty - postele z masívu - vankúšiky, poťahy - podložky - prevádzka Jevišovice 285 - vzorková predajňa Cihlářská 5

Veľkoobchod, predaj: -kožené obuvi: -Dámske a pánske -společenská, vychádzková -celoroční, letné a zimné. Zastúpenie značky ANIS, ARKA, AXEL, Escott, GREGOR, Grodecki, IGUANA, KOMODO, MAN FASHION, MATEOS, Nagaba, PAPILION, STELLA, TAPI, WASAK.

Predaj, e-shop: - dámska, pánska obuv - doplnky.

Predaj a zákazkové šitie výbavičiek pre najmenších. Vyrábame ploché, vankúšikové a pletené mantinely, hniezdočka, stabilizačné a dekoračné vankúšiky, deky, prestieradlá, zavinovačky, obliečky, spacie vaky aj vreckáre. Nákup možný cez e-shop.

Kamenná predajňa s látkami a galantériou v Moravskom Krumlove. Predaj teplákoviny, úpletu, bavlneného plátna a ďalších látok cez e-shop. E-shop s krajčírskymi potrebami. Kurzy šitia.

Lucie Fučíková prevádzkuje e-shop Simira, v ktorom je možné si zakúpiť designové a handmade výrobky ako napríklad šperky, keramika, drôtené dekorácie, kabelky a peňaženky.

Internetový predaj korálok a komponentov na výrobu náramkov a ďalších šperkov a hotové šperky. Predávame živice, polymérové hmoty, návlekový materiál.

Internetový obchod s látkami a galantériou. Predávame metráž - bavlnu, mušelín, úplety, madeiru, minky, náplety, teplákovinu, micropeach, softshell. Predaj darčekových poukazov na nákup látok a galantérie.

E-shop so starostlivo vybranými kvalitnými látkami výrobcov Nooteboom, Hemmers, Iltex, Verhees a pod. Kúpite u nás úplet, micropeach, softshell, náplet, fleece, plátno a pod.