Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj potrieb vybavenie domácnosti. Ponúkame látky, tapety, koberce, rolety, doplnky interiéru, závesy, záclony, tapety, prikrývky, prikrývky, posteľná bielizeň, uteráky. Garnýžovej systémy a doplnky, dekorácie.

látkové plienky, zavinovačky, tetra osuška, bytový textil južná Morava, Jihomoravský kraj, Vysočina, Praha, Brno, Pardubice, Plzeň, Jihlava, Znojmo, Trebišov, Žďár nad Sázavou, Břeclav, Mikulov -bodu -dupačky -kabátky -bryndáky -kojenecké čiapočky -deky zabráňte -kapsáře -sada -přikrývky -rychlozavinovačky -zavinovačky -vložky do ...

obojky, vodítka, postroje na psy -lacné, pevné a ľahké silónové postroje (na jedného koňa pobočiny, pochovaný, podpienka -fixačné remene, popruhy a protetické pomôcky -všetky opravy a renovácie sedlárskeho tovaru.

Predaj detskej barefoot a kompromisnej obuvi cez e-shop. Pomoc s výberom vhodného typu detských topánok na jarnú, letnú, jesennú i zimnú sezónu. Predaj anatomických topánok pre dospelých.

E-shop, internetový predaj: -hračky -hrací deky a lehátka -chodítka -přebalovací pulty -vaničky na kúpanie detí -fusaky -oblečení pre deti.

Internetový predaj, e-shop: -kabelky, tašky, peňaženky -batohy, školské a športové tašky.