Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Hana Švédová sa zameriava na výrobu lán, pletených šnúr a povrazov.

Spoločnosť Custom Sportswear s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj pánskeho a dámskeho športového oblečenia s vlastnou potlačou.

Predaj, e-shop: - náradie - technická chémia - ochranné pracovné pomôcky

Výroba a predaj detských produktov z bavlny a bambusu: - látkové, bavlnené plienky - bambusové plienky - osušky - nohavičkové plienky.

-Výroba a opravy obuvi, brašnárskeho a sedlárskeho tovaru -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy čalúnskych výrobkov

Spoločnosť XISS s.r.o. prevádzkuje internetový obchod a vyrába a predáva kožené a textilné batohy, tašky, listové kabelky, kabelky a šperky.

Spoločnosť ANETA STYLE CZ s.r.o. sa zameriava na výrobu detského, dámskeho i pánskeho oblečenia na zákazku a firemného a reklamného textilu.

DABONA ŠARDICA Výroba, predaj, šitie: -pánske košele -spoločenské -vychádzkové -športové -pre voľný čas -pracovné aj na zákazku -služobné k uniformám -pánske pyžamá -pánske trenírky -bielizne, (bielizeň), dámske kostýmy.

Spoločnosť Verio s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu dámskych odevov, doplnkov a oblečenia pre zvláštne príležitosti ako je napríklad svadba a ples.

Olga Kocierzová sa zameriava na výrobu a predaj keramiky, darčekových predmetov, textilu a reklamných predmetov.

Firma prevádzkuje e-shop s originálnou streetwear módou. Predaj dámskych mikín a cropped mikín, legín, tričiek, tepláky, nákrčníky. Pánsky sortiment zahŕňa mikiny, tričká, tepláky, kraťasy, plavky, rúška, nákrčníky.

Daniel Bražina sa špecializuje na výrobu kľúčov, opravu obuvi, na zabezpečovacie systémy a brúsenie nožníc, nožov a nástrojov.

Lukáš Korec prevádzkuje e-shop vsechnoskladom.cz, v ktorom predáva dámske, pánske a detské oblečenie, batohy, tašky, obuv a doplnky. Korešpondenčná adresa a osobný odber na adrese: Žďárského 202, Kožichovice, 674 01 Třebíč

Jana Procházková sa zameriava na výrobu a predaj šitých tašiek, detských hračiek, textilných dekorácií, záster, vankúšov a mnoho ďalšieho.

PhDr. Adam Chalupníček prevádzkuje internetový jarmok služieb, tovaru a výrobkov.

Outletový obchod s látkami. Možnosť objednania látok cez e-shop alebo osobnej predajni vo vzorkovni v Ostrave.

Luxusná bielizeň Jiřina je predajňa nachádzajúca sa v Přerove na adrese Čechova 21 a disponuje širokým sortimentom spodnej bielizne, pančúch, doplnkov, plaviek, pyžám a košieľok. Kvalitná spodná bielizeň je značiek Simone, Péréle, Calvin Klein, Chantelle, Lisca, Passionata a Wonderbra.

Svadobný salón. Požičovňa: -svadobné šaty -pánske obleky -spoločenské šaty -detské šaty -šaty do tanečných -ozdoby na autá -doplnky. Predaj: -svadobné oznámenia -snubné prstene -kytica -pánske obleky. Služby: -foto -video -automobily -kadernice. Požičovňa: -čistiace stroje na koberce a čalúnenie KÄRCHER ...

Claudia pánska a dámska móda s.r.o. v Třebíči pomáha so spoločenskou dámskou, pánskou a svadobnou módou. Prevádzkárne: Bráfova 22, Třebíč; Bráfova 32, Trebišov

Claudia pánska a dámska móda s.r.o. v Třebíči pomáha so spoločenskou dámskou, pánskou a svadobnou módou. Prevádzkárne: Bráfova 22, Třebíč; Bráfova 32, Trebišov

ROTEX Vysočina s.r.o. je dlhoročným výrobcom ponožiek a podkolienok. Využitie ponožiek a podkolienok je možné pri športe, koníčkoch aj pre každodenné použitie. Ponožky vyrába dámske, pánske aj detské.

Zákazková výroba a predaj vlnených výrobkov. Predávame deky, koberce, tašky a doplnky z vlny.

Maloobchod, predaj: - textil - textilná galantéria: - mäkká galantéria - nite, priadza, vlna - tvrdá galantéria - gombíky, zipsy. Poradenské služby pre firmy, poradenstvo.

Spoločnosť Inter Shoes s.r.o. so sídlom vo Veľkom Meziříčí je veľkoobchod s obuvou, ponožkovým a pančuchovým tovarom a doplnkom k obuvi. Ponúkaný tovar dodávame do obchodov v ČR, Rakúsku, Nemecku, Slovinsku, Holandsku, Maďarsku a na Slovensku. Špecializujeme sa predovšetkým na dodávku obuvi značky DEMAR. DEMAR ponúka detské gumáky a čižmy, ...