Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Výroba, maloobchod, predaj: -Dámske luxusné konfekcie (odevy). Požičovňa: -společenské šaty pánske, dámske -potravinové.

Firma LOCH vyrába a predáva osobné ochranné prostriedky, tašky, prostriedky z kože, textilu a umelej usne.

Široký sortiment ekologickej drogérie a kozmetiky značky Dedra, interaktívne hry a hračky, licenčný detský textil a detské batohy, dáždniky, riad, vlasové doplnky, ale aj kuchynské potreby nájdete na našom e-shope dedracek.cz. Z produktov ekologickej drogérie a kozmetiky ponúkame pracie prášky, aviváže, osviežovače vzduchu, čističe kúpeľní, ...

Zaoberáme sa textilné výrobou a predajom pevných aj pružných stúh. Z nášho sortimentu: - ramienkové a lemovacie stuhy na výrobu spodnej bielizne a bielizne pre voľný čas - pevné: polyester, bavlna - pružné - latexové nite, elastan - záclonové a závesové stuhy - keprovej stuhy - šírka 5-300 mm - pre konfekciu, zdravotníctvo, ...

Vinárske a záhradkárske potreby: -sadbové zemiaky -osiva -substráty -fólia -pletíva -hnojivá, postreky, postrekovače -kŕmne zmesi -truhlíky, kvetináče-keramika, plast -na jar okrasné dreviny, črepníkové kvety, sady a pod. -ochranné pracovné pomôcky.

Firma Centrum náradia s.r.o. sa zaoberá predajom a servisom náradia, drevoobrábacích a kovoobrábacích strojov, elektrocentrál, elektrického ručného náradia, nástrojov, zváracej techniky a spojovacieho materiálu. Firma sa tiež zameriava na kotly na tuhé palivá a vybavuje kotlíkovou dotáciu v programe Zelená úsporám. Ponúka kvalitné náradie ...

Ponúkame kvalitné dámske legíny, pančuchy a pančuchy, nadkolienky, podkolienky a podväzky. Našou špecialitou sú pančuchy, samodržiace pančuchy a ďalšie oblečenie v nadmerných veľkostiach pre plnoštíhle v sekcii móda pre bacuľky. Ďalej ponúkame legíny a pančucháče pre tehotné v sekcii pre tehuľky.

Prevádzkovateľ aukčného portálu. Internetový obchod. Sprostredkovanie, nákup, predaj: -nový aj použitý tovar cez internet.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, E-shop: - dojčenský tovar - kočíky - autosedačky - postieľky - detské, cestovné, matrace, obliečky - prebaľovacie podložky - prebaľovacie pulty - jedálenské stoličky, chodítka - hračky pre najmenšie deti - kolotoče nad postieľku, hrazdy, hrkálky - trojkolky, odrážadlá - detský textil - ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj bytového textilu. Predávame posteľné súpravy, obliečky, bavlnené, froté aj mikro prestieradlá, prikrývky a vankúše z náplní duté vlákno, deky, prikrývky, uteráky, osušky, utierky, obrusy a prestieranie. Vybavujeme ubytovacie a stravovacie zariadenia, šijeme obrusy na zákazku. Prevádzkujeme internetový predaj.

Požičovňa svadobných a spoločenských šiat aj do tanečných. obleky: - pánske, detské. Spoločenské šaty, šaty pre družičky. Doplnky pre nevesty.

Postieľky - obliečky, s.r.o. sa zameriava na predaj detských postelí, matracov, dojčenského oblečenia, obliečok, hračiek a mnoho ďalšieho.

Motylum s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj dizajnových sklenených motýlikov k pánskym oblekom.

Zameriavame sa na výrobu a predaj dámskej modelovej konfekcie, ktorá podčiarkuje osobitosť žien nielen strednej generácie. Vyrábame originálnu módu ako pre mladých, tak aj pre strednú generáciu až do veľkosti XXXL, ktorú dotvárame batikou, ručnou maľbou a aplikáciami, čo zaručuje každému modelu jedinečnosť a originalitu.

E-shop s anatomicky tvarovanou a priliehavou funkčnou bielizňou pre deti, môže a ženy. Predávame bundy, nohavice, mikiny a vesty, spodky, tričká a košele, ponožky, čiapky.

MVDr. Kateřina Farkasová prevádzkuje online detský výberový secondhand.