Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Svadobný salón. Predaj, požičovňa: - svadobné šaty - spoločenské odevy - svadobné doplnky.

E-shop, internetový obchod, bazár, second hand: - svadobné šaty - spoločenské šaty - doplnky.

Predaj: - pánske a dámske značkové oblečenie.

Textilná galantéria. Maloobchod, predaj: - ihly, nite, gombíky, prámiky, čipky, zipsy, flitre, bavlnky... - bižutérne komponenty, korálky a ďalšie kreatívne potreby - bižutériu (prstene, náramky, náhrdelníky, náušnice, sady... - módne doplnky - peňaženky, kabelky, rukavice, čiapky, šatky a šály v mnohých farbách. Zľavy pri veľkých ...

Výroba šitých a háčkovaných potrieb pre bábätká. Internetový obchod s hniezdočkami, vankúšikovými mantinelmi, zavinovačkami, dečkami, vankúšikmi a zaspávačkami.

Výroba: - textilný tovar - bytová a stolové konfekcie - preosievať na prešívacím stroji Ecomat v šírke materiálu 240 cm - veľkosť vzoru až 30 cm - šitie bytového textilu na zákazku a vysekávanie na mostové stroji Výroba, šitie kožená a textilná galantéria, rôzne druhy kábel, kabeliek, kabelka, batohy, opasky.

Dovoz, predaj, maloobchod, veľkoobchod a internetový obchod: - drogéria (pracie prášky, aviváže, čističe všetkého druhu, osviežovače vzduchu, čistiace prostriedky pre upratovacie firmy, kozmetika – dámska, detská, pánska, šampóny, mydlá, krémy, parfémy, holiace prostriedky, hojivé preparáty) - cukrovinky, čokolády, ...

Predaj, e-shop: - matrac - postele - nábytok - posteľná bielizeň.

Popisy na háčkovanie a pletenie. E-shop: - háčkované produkty.

E-shop, predaj: - zdravotne nezávadné detské topánky - detská obuv - školské, študentské batohy.