Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Služby, práce: - čalúnnictvo - autočalúnnictvo

Naša spoločnosť ponúka pevné a pružné stuhy po celej SR a EÚ. Ak potrebujete stuhy, ste na správnej adrese. Spoločnosť sa špecializuje sa na výrobu pružných a pevných stúh. Sídlo firmy sa nachádza v meste Krucemburk, v Kraji Vysočina, ale pôsobíme po celej SR dokonca aj EÚ. Ponúkame pružné stuhy a pevné stuhy v šírkach 6 až 345 mm, hotové ...

Spoločnosť ANJA BAGS s.r.o. prevádzkuje e-shop Demix, kde zakúpite dámske kabelky, pánske tašky, rúška, dezinfekcia, batohy, doplnky, oblečenie (aj detské), kozmetiku a šperky. Sortiment tvoria výrobky známych značiek 4U CAVALDI, VUCH, Gregorio, Green Wood, Sanchez, David Jones, Disney, Ellisa a ďalšie.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj: - dámskej konfekcie. Výroba, predaj v malých sériách: - dámska konfekcia: - kostýmy, kabáty, šaty, nohavice, blúzky, saká, obleky - mladá móda - odevov pre voľný čas - spoločenské odevy.

Maloobchod, predaj, eshop: - detská obuv - topánky pre deti Barefoot.

Výroba, predaj, e-shop: - žakárske tkaniny - košeľa - kravaty, motýliky - vreckovky - bytový textil

Maloobchod, predaj: -stavebniny -nábytok -domáce potreby -keramika. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -metrový textil, látky.

Predaj: -zdravotná a detská obuv -potreby pre tehotné a dieťa -relaxačné, rehabilitačné, ortopedické a kompenzačné pomôcky ad.

Predaj, e-shop: - textilná galantéria - látky - kreatívne potreby - korálky - bytový textil, dekorácia - bižutéria

predaj: - železiarstva - náradie - spojovací materiál - domáce potreby - pracovné oblečenie a ochranné pomôcky služby: - nákladná autodoprava

Veľkoobchod, predaj: -obuvnícke materiály, usne -velúrové štiepenky.

Maloobchod, predaj: - odevy - doplnky - saká, obleky

Internetový obchod, e-shop: - svadobné dekorácie - svadobné doplnky