Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

E-shop, internetový obchod - výbava do pôrodnice - tehotenské oblečenie - deky, zavinovačky - jedálenské stoličky - monitory dychu, opatrovateľky - autosedačky - detské oblečenie - hračky.

Ponúkame obuv od preverených a známych značiek, ako sú Tamaris, Marko Tozzi, Caprice, Gino Ventori, Fare, Wanda, Grisport, Steel, Nič, Adidas, Merell a mnoho ďalších. Máme skúsenosti s predajom a dokážeme Vám s výberom Vašej obuvi poradiť. S istotou môžeme povedať, že naša kamenná predajňa je najväčší na okrese a podľa zákazníkov, ktoré k nám ...

Maloobchod, predaj, e-shop, internetový obchod: - pracovné odevy - reklamná tlač - reklamné predmety - výroba reklamy.

Výroba a predaj kompozitných materiálov: -epoxidové systémy pre všetky druhy laminačných techník. Predaj tkanín určených na laminovanie: -uhlíkové a aramidové tkaniny a ich hybridy -sklené tkaniny -aluminizované tkaniny -diolénové a strahávacie tkaniny -rovingy -sendvičové materiály.

Internetový obchod, predaj, eshop, e-shop: - ochranné pracovné a bezpečnostné odevy - pracovná bezpečnostná obuv - športové odevy - ochranné pracovné pomôcky, upratovacie pomôcky - montérky pre deti i dospelých - bezpečnostné značenie. Čistenie, úpravy odevov. Potlač textilu.

Kamenná predajňa. Maloobchod, predaj: - ochranné pracovné a bezpečnostné odevy - pracovná bezpečnostná obuv - športové odevy - ochranné pracovné pomôcky, upratovacie pomôcky - montérky pre deti i dospelých - bezpečnostné značenie.

Studio zdravého spánku. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -lamelové rošty AMORFLEX DUO a TRIO, EKOFLEX, MULTILATT, TRILATT: -pevné fixné -Ručne polohovateľné -motorová polohovateľné s elektrickým pohonom -potravinové roštov -čalouněné rámy -zdravotní matraca: -prírodné kaučuková matrace KING a ECLIPS -kaučukové ...

Eshop a kamenná predajňa bytového textilu, galantéria. Predaj: - látky - bavlnené, pružné, bytové, spoločenské, kostýmové, ľahké, teplé - galantéria - čipky, bavlnené priadze. Predaj aj na Slovensko.

Už takmer tridsať rokov robí firma KOOS, s.r.o. tie najlepšie slovenské výšivky, ktoré si zakladajú na kvalite. Naše výšivky nájdete na odevoch najznámejších zahraničných výrobcov ako napríklad Bogner a ďalší. Aj oni vedia, na koho sa obrátiť, ak vyžadujú najvyššiu kvalitu a poctivosť. Kvalitná výšivka vydrží oveľa dlhšie ako potlač. A tie ...

- Strojné vyšívanie - Reklamný textil a reklamné predmety - Krstné rúšky, sviečky ku krstu - Klubové nášivky, výšivky, znaky, logá - Firemný textil - Gravírovanie do textilu